Neden çocuk yapmadığını açıkladı

Usta oyuncu Nebahat Çehre, ilk kez özel hayatıyla ilgili bu kadar açık ve net açıklamalarda bulundu.

Neden çocuk yapmadığını açıkladı
11 Aralık 2014 Perşembe 09:10 tarihinde eklendi.
Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, rol aldığı Azeri filmi 'Kanlı Ocak'ın çekimleri için geçtiğimiz günlerde Azerbaycan'a gitti. Azerbaycan'ın bağımsızlık mücadelesini anlatan filmde anne rolünü üstlenen Çehre, ülkede kısa bir tura da çıktı. Şehitliği gezen oyuncu, daha sonra hem filmi, hem de hakkında merak edilenleri anlattı...
 
Çehre'nin açıklamalarından ara başlılklar...
 
-Bağımsızlık savaşıyla ilgili bir senaryo geldi. Bu konularda çok hassasım. Teklifi zevkle kabul ettim. Çekimler çok güzel gidiyor.
 
"FİLMDE BİR ANNEYİ CANLANDIRIYORUM"
-Filmde bir anneyi oynuyorum. Bu diğer canlandırdığım anne karakterlerinden farklı. Doğal, hiç makyaj yapmayan bir kadın. İki evladının mutlu olması için, ocağının ışığı sönmesin diye uğraşan, torunlarını görme savaşı veren bir anneyi canlandırıyorum.
 
"ÇOCUK YAPMAMAMIN SEBEBİ..."
-Anne değilim, çocuğum yok. Yeğenlerimi çok seviyorum. Prensip olarak çocuk yapmadım. Bunun nedeni kariyer değildi. Ben küçükken babamı kaybettim. 5 yaşında Samsun'dan İstanbul'a geldim. Anemin sonraki eşi bir hakimdi. Üvey babayı fazla sevemedim. Sanırım bu düşünce o zamandan kaldı. Çocuğun, anne babayla mutluluk içinde büyümesini isteyen biriyim.
 
"ÇOK DOĞAL YAŞIYORUM"
-Çok doğal yaşıyorum. Erken uyuyorum, sakin bir yaşantım, güzel dostlarım var.
 
-Bir oyuncunun işini çok sevmesi ve saygı duyması lazım. Oyuncu kapris yapamaz, oyuncunun kaprisi affedilemez. Disiplinimizi kaybedersek asla başarılı olamayız.