Neden Paykasa Kart?

Paykasa kart, ön ödemeli elektronik sistem olarak nitelendirilen ödeme sistemleri içinde en cazip olan ve en çok tercih edilen seçenek olarak görünüyor.

Neden Paykasa Kart?
13 Ağustos 2016 Cumartesi 17:12 tarihinde eklendi, 2.079 kez okundu.

Paykasa kart, ön ödemeli elektronik sistem olarak nitelendirilen ödeme sistemleri içinde en cazip olan ve en çok tercih edilen seçenek olarak görünüyor. Bunun nedenleri ise kartları satın alma işleminin çok hızlı şekilde yapılması, dünyanın önde gelen alış veriş, oyun sitelerinde ve diğer sitelerde geçmesi, alış verişlerin çoğunda bonus kazanma imkânı olması, bozdurma işlemi ile kartta alış verişlerden arta kalan parayı geri alabilme olanağı bulunması gibi çok farklı sebepler olarak gösterilebilir. Sonuç olarak Paykasa kartları kullanarak alış veriş yapmak hem keyifli hem kazançlı hem hızlı hem de güvenli olarak nitelendirilebilir.
 

Paykasa kart satın al seçeneğini kullanmaya karar verdiğinizde yapmanız gereken kartın satışını yapmak için yetkili olan siteye gitmek ve ihtiyacınız olan tutardaki seçeneği belirlemek. Bu tutarlar 10 Euro gibi oldukça düşük bir miktardan başlayıp çok daha yüksek rakamlara kadar çıkıyor. Kartı satın almak için ise mobil ödeme ya da kredi kartı ile ödeme seçeneklerinin de bulunduğu bir ödeme yelpazesinden size uygun olanını seçebiliyorsunuz. İşlemi tamamladıktan sonra size gönderilen 16 haneli e-pin kodunu kullanarak bu yöntemle ödeme yapmanızı kabul eden binlerce siteden güvenli bir şekilde alış veriş yapmaya başlayabiliyorsunuz. Bu sitelerin birçoğunda Paykasa ile yapılan ödemeler sonucunda bonus kazanabileceğinizi de unutmamalısınız. Kısacası kredi kartı bilgilerini ya da kişisel bilgilerini vermek istemeyen ya da kredi kartı kullanmayan kişiler açısından internet üzerinde kullanılabilecek güvenli, kazançlı ve süratli ödeme yöntemi Paykasa kartlar olarak gösterilebilir.