Nehire düşen aileden 4. günde de haber yok

Aydın'ın Söke ilçesinde, otomobille Menderes Nehri'ne düştüğü tahmin edilen 4 kişilik Arslan ailesini bulmak için sürdürülen arama çalışmalarının dördüncü gününde de bir sonuç alınamadı.

Nehire düşen aileden 4. günde de haber yok
01 Şubat 2013 Cuma 19:09 tarihinde eklendi.

 

Ara verilen ve yarın devam edilecek çalışmalara Afyon'dan gelecek ekibin de katılacağı öğrenildi.
 
Toptan gıda pazarlama işi yapan Mehmet Arslan (38) ve eşi Necla (35) ile çocukları İrem (11) ve Eyüp'ten (7) geçtiğimiz pazar gününden itibaren haber alamayan yakınlarının polise başvurması üzerine yapılan incelemede, bir otomobilin köprüden nehre düştüğü belirlendi. Söke'ye bağlı Tuzburgazı ile Didim'e bağlı Balat köyleri arasındaki köprüde bulunan güvenlik kamerasının kayıtlarında bir otomobilin düştüğünün görülmesi üzerine Salı günü arama çalışması başlatıldı. 
 
Aydın ve İzmir Sivil Savunma ekipleri ile İzmir Emniyeti sualtı ekibi yürüttüğü arama çalışmalarından üçüncü günde de sonuç alınamadı. Çalışmalar bugün havanın aydınlanmasıyla yeniden başladı. Sonar cihazıyla dip taraması yapılırken, metal tespit edilen noktalarda mıknatıs ve demir çubuklarla kayıp araç arandı.
 
Çalışmalara bu kez Ankara'dan gelen Jandarma Genel Komutanlığı Arama Kurtarma Timi (JAK) de katıldı. JAK ekipleri 50 metre genişliğinde 7 kilometre uzunluğundaki alan içinde hem nehir kenarında, karadan, hem de zodyak botlarla arama yaptı.İzmir sivil savunma ekipleri de sonar cihazı ile aramalara katılırken, Söke Belediyesi sadece bu yöntem için 7 bin lira ödeyerek son teknoloji sonar cihazı aldı. Bu cihaz da gün içinde bölgeye getirilerek arama çalışmalarında kullanıldı. Ara verilen ve yarın devam edilecek çalışmalara Afyon'dan gelecek ekibin de katılacağı öğrenildi.

CİHAN