Nehir'e, üçüncü günde de ulaşılamadı

Van Gürpınar ilçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde iki gün önce akşam saatlerinde kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Nehire, üçüncü günde de ulaşılamadı
31 Ekim 2014 Cuma 18:53 tarihinde eklendi.
Jandarma, AFAD, köy korucuları ve köylülerin katıldığı arama çalışmalarına helikopterle de hava desteği veriliyor. Fakat bütün arama gayretlerine rağmen minik Nehir'e halen ulaşılamadı.
 
Gürpınar’a 40 kilometre uzaklıktaki Kırkgeçit Mahallesi'ndeki evinin önünde oynarken ortadan kaybolan Nehir için 2 gün önce ailesi jandarmaya başvurmuş bunun üzerine arama çalışması başlatılmıştı.
 
KARDEŞİ DÜNYAYA GELDİ
 
Nehir'i arama çalışmaları sürerken Aslan ailesinin yeni kızları dünyaya geldi. Aslan ailesinin, 9 yaşında Baran, 6 yaşında Muhammet Ömür ve 4 yaşında Nehir adında 3 çocuğu bulunuyordu.
 
Köyde bakkal olan Erkan Aslan, eşi Hatice Aslan'ın doğum sancılarının başlaması üzerine yakınlarına haber verdi. Hatice Aslan, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Servisi'ne kaldırıldı. Hatice Aslan, sabaha doğru bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Bölümü'nde yatan anne Hatice Aslan, gözyaşları içinde Nehir'in acısının kendisini yaktığını söyledi. Nehir'siz mutlu olamayacağını anlatan Aslan, bebeğe daha isim koymadıklarını söyledi.