Nejat Biyediç unutulmadı

Bursaspor'un 'imparator' lakaplı efsane futbolcusu ve teknik direktörü Nejat Biyediç'in 2'nci ölüm yıl dönümü nedeniyle Nejat Biyediç Futbol Okulu'nu ziyaret etti.

Nejat Biyediç unutulmadı
14 Ağustos 2013 Çarşamba 13:46 tarihinde eklendi.

Bursaspor İcra Kurulu Üyesi Serkan Sabuncuoğlu ve takım kaptanı İbrahim Öztürk, Bursaspor'un 'imparator' lakaplı efsane futbolcusu ve teknik direktörü Nejat Biyediç'in 2'nci ölüm yıl dönümü nedeniyle Nejat Biyediç Futbol Okulu'nu ziyaret etti.

Serkan Sabuncuoğlu ve Kaptan İbrahim Öztürk, Nejat Biyediç'in eşi Mirna Biyediç'e üzerinde ismi yazılı efsane formayı hediye etti. Futbol okulu öğrencileriyle birlikte fotoğraf çektiren Serkan Sabuncuğlu, Mirna Biyediç ve İbrahim Öztürk daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İcra Kurulu Üyesi Serkan Sabuncuoğlu, "Kendisi camiamıza çok büyük hizmetlerde bulunmuştur. Hem futbolcu olarak hem antrenör olarak çok hizmetleri vardır. Mekanı cennet olsun imparator." diye konuştu.

Takım Kaptanı İbrahim Öztürk ise Nejat Biyediç'in isminin devam etmesinin çok güzel olduğunu söyledi. Biyediç'in Bursa'ya ve Bursaspor'a mal olmuş bir isim olduğunu ifade eden İbrahim Öztürk, "Biyediç'i bu şekilde yaşatacağız. Buradan ne kadar çok emek verirsek orada daha huzurlu olacağına inanıyorum. En iyi şekilde temsil edeceğiz." dedi.


CİHAN