Nejat İşler'e ziyaretçi akını

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in Muğla'nın bir ilçesinde özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor. İş, sanat, spor ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim hastaneye akın etti.

Nejat İşlere ziyaretçi akını
20 Ocak 2014 Pazartesi 19:09 tarihinde eklendi, 1.966 kez okundu.


17 Ocak Cuma gününden bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Nejat İşler'in sağlık durumu hakkında bilgi almak isteyen sevenleri tek tek hastaneye geldi.

Ziyarete gelenler arasında İşler'in Behzat Ç. dizisinden ekip arkadaşları Erdal Beşikcioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Kaçak dizisi oyuncusu Gürkan Uygun, şarkıcı Mehmet Erdem, oyuncu Derya Şensoy, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel, yönetmen Murat Şeker, senarist ve yönetmen Çağan Irmak, Karakol dizisi oyuncusu Ertan Şaban, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, eski milli kaleci Rüştü Rençber ve CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar da var.

Ünlü isimlerin yanı sıra İşler'in birçok akrabası ve arkadaşı da hastaneye gelerek Nejat İşler'in durumu hakkında bilgi aldı. Hastane ziyareti çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan eski milli kaleci ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen şunları söyledi: “Şükredelim, her gün daha iyiye gidiyormuş. Dualarımızı esirgemeyelim, başhekim durumunun çok iyiye gittiğini söyledi. Çok da mutlu olduk. Hızlı bir şekilde iyileşiyor.”

Eski milli kaleci Rüştü Rençber ise İşler’in sağlık durumu ile ilgili olumlu gelişmeler yaşandığını ve bu durum karşısında mutlu olduğunu ifade etti.

Nejat İşler'in durumu hakkında bilgi almak isteyen yakınları dışında, hayranları da hastaneye gelerek bilgi almak istedi. Hastane önünde bekleyen gazeteci sayısı da artmaya devam ediyor. Bodrum'daki ajans muhabirlerinin dışında, ulusal kanallar da muhabir ve kameramanlarını Bodrum'a göndermeye başladı.


CİHAN