'Nerdesin aşkım' mesajı vahşete yol açtı

Konya’da kendisini aldattığı iddiasıyla 4 gün boyunca yayla evinde işkence yapıp tecavüz eden 33 yaşındaki eşi Ö. G.’yi tabancayla 7 el ateş ederek öldüren 2 çocuk annesi T. G.’ye, 24 yıla kadar hapis cezası istendi

Nerdesin aşkım mesajı vahşete yol açtı
29 Haziran 2015 Pazartesi 21:20 tarihinde eklendi.
Konya’da kendisini aldattığı iddiasıyla 4 gün boyunca yayla evinde işkence yapıp tecavüz eden 33 yaşındaki eşi Ö. G.’yi tabancayla 7 el ateş ederek öldüren 2 çocuk annesi T. G.’ye, 24 yıla kadar hapis cezası istendi. İşkence görürken, eşinin çocuklarını öldürmekle tehdit ettiği için kaçmadığını öne süren sanık T. G., ”Silahı bana kendisi verdi. Kendini öldür diye. Ben kendime doğrulttuğum sırada bir anda maktule çevirerek ateş ettim” dedi.
 
Konya’da 20 Haziran 2014 günü T. G., 4 gün boyunca yayla evinde kendine işkence ettiği iddiasıyla 11 yıllık eşi Ö. G.’yi tabancayla 7 el ateş ederek öldürdü. Ardından da kayınbiraderi L.G.’nin evine gidip, durumu anlattı. Jandarmaya haber verilmesinin ardından gözaltına alınan T. G., ilk ifadesinde 11 yıldır eşinden sürekli işkence gördüğünü, daha önce eşinin traktörün arkasına bağlayıp sürüklediğini, son 4 gün boyunca da yayla evine kendisini kilitleyip, aç susuz bırakıp işkence yaptığını öne sürdü. T. G., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
 
ALDATTIĞI İDDİASIYLA İŞKENCE GÖRMÜŞ
 
4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’kasten adam öldürme’ suçundan yargılanan T. G., bugün hakim karşısına çıktı.
 
Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, sanık T. G.’nin, aldattığı öne sürülen A.E.’nin, yanlarında işçi olarak çalıştığını belirtti. Mütalaada, A.E., ile T. G.’nin, tarlalarda çalışırken aralarında yakınlık başladığı ve bu yakınlığın duygusal arkadaşlığa dönüştüğü; 1 yıl boyunca da Ö. G. evde olmadığında, ikilinin buluşup cinsel ilişkiye girdikleri belirtildi. A.E.’nin T. G. yerine yanlışlıkla Ö. G.’ye, ”Nerdesin aşkım” yazılı mesaj gönderdiği ve bu mesajın ardından şüphelenen Ö. G.’nin, eşi ve A.E.’yi dövdüğü anlatıldı.
 
Öldürülen Ö. G.'nin, daha sonra eşi T. G.’yi, yayla evine götürdüğü, ellerini bağlayarak tekme tokat dövdüğü belirtilen mütalaada, "Sanık T. ile A.E.’yi yüzleştirdiği, tabancayı T.'ye vererek kendisini vurup öldürmesini ve bu işi temizlemesini istediği" belirtildi. Mütaalada ayrıca Ö. G.’nin sanık eşiyle rızası dışında normal ve ters yönlerden cinsel ilişkiye girildiği belirtilerek, "Olay gecesini sanık T.’nin, eşi uyuduktan sonra ona ait tabancayı alarak yakın mesafeden 7 el ateş ederek onu öldürdüğü” vurgulandı.
 
Savcı, mütalaasının ardından 'kastan adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla yargılanacak olan T. G.’nin, olayı haksız tahrik altında işlediği gerekçesiyle 18 ila 24 yıl arasında hapis cezası almasını talep etti.
 
'ÇOCUKLARIMI ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİĞİ İÇİN KAÇMADIM'
G. de savunmasında 4 gün boyunca işkence görürken, eşinin çocuklarını öldürmekle tehdit ettiği için kaçmadığını öne sürdü. Tabancayı eşinin verdiğini belirten G., ”Ben ateş ettiğimde uyumuyordu. Silahı bana kendisi verdi. Kendini öldür diye bana silahı verdi. Ben kendime doğrulttuğum sırada bir anda maktule çevirerek ateş ettim” dedi
 
Duruşma 1 Temmuz Çarşamba gününe ertelendi.