Neslihan'ı rahatsız eden teklif!

Milli voleybolcu Neslihan Darnel'den, Londra Olimpiyatları'ndaki maçını izledikten sonra kendisine ilan-ı aşk eden bas gitarist Flea'nın grubu Red Hot Chili Peppers'e veto geldi.

Neslihanı rahatsız eden teklif!
08 Eylül 2012 Cumartesi 12:50 tarihinde eklendi, 2.073 kez okundu.

 

Neslian Darnel, ünlü müzik grubunun İstanbul'daki konserini eşiyle birlikte izleyeceği haberlerine sinirlenip kendisine gönderilen davetiyeyi geri gönderdi.

Ezcacıbaşıspor Kulübü'nun formasını giyen milli voleybolcu Neslihan Darnel önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı. Demiryumruk lakaplı voleybolcu gazetecilere gülümseyerek poz verirken, Red Hot Chili Peppers'in Santralistanbul'daki konserini izleyeceği haberlerine isyan etti. 
 
"Eşimin değil, benim kararım"
 
Eşiyle birlikte konsere gitmeme kararı aldıklarını ve bu nedenle davetiyeyi geri yolladığını anlatan Darnel "Konsere gitmeme kararı aldım. Bu eşimin değil, kendi kararım. Çıkan haberlerden rahatsız oldum" dedi.Red Hot Chili Peppers’ın bas gitaristi Flea, Filenin Sultanları’nın Londra Olimpiyatları’nda ABD ile oynadığı maçı izledikten sonra twitter hesabına yazdığı "Neslihan Darnel, sana ilk görüşte aşık oldum" iletisiyle sosyal medyada tartışılmıştı. Flea, Darnel’in evli ve çocuklu olduğunu hatırlatan Türk takipçilerinden gelen tepkilerden sonra ise geri adım atarak "Tabii ki gerçek bir şey değil, sakin olun" açıklamasını yapmıştı.

Milliyet