"Net ve güzel pozisyonlarımız vardı"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kasımpaşaspor karşısına kazanmak için çıktıklarını, pozisyon anlamında üstünlükleri olduğunu, net pozisyonlar bulduklarını ama galibiyet alamadıklarını söyledi.

Net ve güzel pozisyonlarımız vardı
01 Mart 2014 Cumartesi 21:46 tarihinde eklendi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ligde birkaç basamak daha yukarı çıkmak için uğraştıklarını, bu hafta kendilerini stattan destekleyen bayanlara ve çocuklara teşekkür etti. Sağlam, şöyle dedi: “Pozisyonlar anlamda üstünlüğümüz vardı.

Net ve güzel pozisyonlar kazandık. Necati’nin ofsayt pozisyonu ofsayt değildi. Hakemler bunu bir kasıt olarak vermediler. Burada bir yanlışlık oldu diye düşünüyorum. Bu pozisyon bence maça damgasını vuran pozisyondu. Maçın sonuna kadar mücadele verdik. Kazanmak için oyuncularımız üretmeye çalıştı. Kazanmak istedik, pozisyonlar bulduk, iyi çalıştık ama olmadı.”

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Shota Erveladze ise “Eskişehirspor topları iyi çeviren takım. Fazla pozisyon vermemeye çalıştık. Kendi pozisyonlarımız oldu. Tabi zor bir maç oldu. Zor bir puan oldu.” dedi.


CİHAN