New York metrosunu felç ettiler

New York’un Brooklyn bölgesindeki işlek bir metro istasyonu, raylar arasında kalan iki yavru nedeniyle Perşembe günü iki saat süreyle seferlerini durdurmak zorunda kaldı.

New York metrosunu felç ettiler
31 Ağustos 2013 Cumartesi 11:35 tarihinde eklendi.
New York’un en işlek metro istasyonlarından birinde Perşembe günü yavru kedi kurtarma operasyonu yaşandı. Biri gri, biri siyah renkli yavruların, uzun süredir raylarda kaldığı ve mucize eseri trenlerden korundukları görüldü.
 
Güvenlik yetkililerinin çağrılmasıyla beraber istasyona tüm seferler durdurulurken, yolcular farklı tepkiler gösterdi. Bazıları kedilerin sağlığı için endişe duyarken, bazıları da işlerine geç kaldıkları için tepki gösterdi.
 
Kurtarma çalışması esnasında yavrular çevrelerinden rahatsız olmadan raylar altında birbirlerine sarılarak uyudu. Metro seferleri, yerel saatle 11.00 sularında dururken, 13.30’a doğru tekrar başladı.
 
Kurtarılan kediler, Brooklyn’deki Hayvan Bakımı ve Kontrol Merkezi’ne götürüldü. Yetkililer, üç gün içinde sahip bulunmazsa, kedilerin satılmak üzere hayvan dükkanına verileceğini belirtti.

NTV