Neymar Barcelonalı oldu iddiası!

İspanyol Cadenaser Radyosu, Brezilyalı genç forvet Neymar'ın 2014 yazından itibaren Barcelona forması giyeceğini, Santos kulübüne ön ödemenin yapıldığını iddia etti.

Neymar Barcelonalı oldu iddiası!
20 Mart 2012 Salı 12:51 tarihinde eklendi.

 

Verilen haberde, ''Sandro Rosell (Barcelona kulübü başkanı), Florentino Perez'e (Real Madrid kulüp başkanı) karşı bilek güreşini kazandı'' denilerek, İspanya'nın iki büyük kulübünün peşinde olduğu 20 yaşındaki yıldız futbolcunun kararını Barça'dan yana kullandığı öne sürüldü. Neymar'a çok yakın olan bir kişinin, ''Artık rahatsız olmayın.
 
Barça'ya transfer oldu'' şeklinde açıklama yaptığı belirtildi.
 
Menajer Wagner Ribeiro'nun son ana kadar Neymar'ı Real Madrid'e transfer etmek için uğraştığı, ancak Brezilyalı futbolcunun ve başta babası olmak üzere ailesinin Barcelona'da ısrarcı olduğu kaydedildi.
 
Ayrıca Barcelona'ya çok yakın olduğu belirtilen kaynakların, 58 milyon avro olarak belirlenen Neymar'ın bonservis bedelinin 14,5 milyon avrosunun Santos kulübüne gönderildiğini söylediği bildirildi.
 
Neymar'ın 2014'de Brezilya'da yapılacak Dünya Kupası'nın ardından Barcelona'ya geleceği savunuldu.
 
Bu arada Real Madrid'in gözünü başka bir Brezilyalı futbolcuya çevirdiği, Sao Paulo'da oynayan ve ikinci en iyi genç futbolcu olarak gösterilen forvet Lucas Moura ile ilgilendiği iddia edildi.