Niang gidiyor Bienvenu geliyor

Mamadou Niang, dün akşam teknik direktörü Aykut Kocaman’la görüşüp “Ben artık sarı-lacivertli formayı giymek istemiyorum” deyince ipler koptu.

Niang gidiyor Bienvenu geliyor
05 Eylül 2011 Pazartesi 08:29 tarihinde eklendi, 1.450 kez okundu.

 

Yerine düşünülen Asamoah Gyan ve Mounir El Hamdaoui ise el yakınca Kanarya Bienvenu’de karar kıldı.
 
MENIKE ve Güiza’nın ayrılmasıyla forvet hattında sıkıntı yaşayan F.Bahçe’de dün sıcak saatler yaşandı. İlk önce eşinin İstanbul’dan ayrılmak için yoğun baskı yaptığı Senegalli forvet Mamadou Niang akşam saatlerinde teknik direktör Aykut Kocaman’ın yanına giderek, “Artık F.Bahçe forması giymek istemiyorum” dedi ve Kocaman da 32 yaşındaki golcünün gidişine onay verdi. Sarı-lacivertlilerle 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve primler dahil senelik 3 milyon Euro kazanan Senegalli’nin Katar ekibi Al-Saad’la 4 yıllığına anlaştığı ve bu süreçte 20 milyon Euro kazanacağı öğrenildi. Ayrıca F.Bahçe’de bu transferden 7.5 milyon Euro bonservis alacak.
 
MAMADOU Niang’ın ayrılmasıyla santrfor mevkiinde elinde sadece Semih Şentürk kalan F.Bahçe ise gündeminde olan Sunderland’li Asamoah Gyan ve Ajax’ın Faslı golcüsü El Hamdaoui ile görüşmelerini sürdürüyordu. Ancak hem İngiliz ekibinin hem de Hollanda takımının golcüleri için 8’er milyon Euro istemesi nedeniyle sarı-lacivertliler bu transferlerden vazgeçti ve ibre İsviçre ekibi Young Boys’un 23 yaşındaki Kamerunlu forvet Henri Bienvenu Ntsama’ya döndü.
 
F.BAHÇE’YE GOLÜ VAR
 
F.BAHÇELİ yöneticilerin İsviçre ekibiyle yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldiği ve bugün 17.00’de sona erecek transfer süresinden önce Kamerunlu golcünün sarı-lacivertli formayı giymeye çok yakın olduğu belirtildi. Öte yandan F.Bahçe yönetimi de gece geç saatlerde 23 yaşındaki santrforla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
 
4HATIRLANACAĞI üzere geçen sezon F.Bahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nden eleyen Young Boys’ta Bienvenu, Kadiköy’de oynanan ve İsviçre ekibinin 1-0 kazandığı mücadelede takımına galibiyeti getiren golü atmıştı.

Vatan Gazetesi