Nicotine 21 Sigara bırakma suyu ile sigaraya son

Sigara bağımlılığına karşı sigara bırakma suyu en etkili yöntem haline geldi. Yapılan araştırmalara göre yüksek başarı sağlayan sigara bırakma suyu 21 günde sigaradan kurtulmayı sağlıyor.

Nicotine 21 Sigara bırakma suyu ile sigaraya son
30 Ocak 2017 Pazartesi 11:52 tarihinde eklendi, 1.759 kez okundu.

Sigara bağımlılığına karşı sigara bırakma suyu en etkili yöntem haline geldi. Yapılan araştırmalara göre yüksek başarı sağlayan sigara bırakma suyu 21 günde sigaradan kurtulmayı sağlıyor. Sigarayı bırakmak isteyenlerin kolayca sigara bırakmayı sağlaması için geliştirilen sigara bırakma suyu aslında nicotine 21 içerikli özel bir sıvıdır. Sıvı olması sayesinde anında kana karışır ve her sigara isteğinde kullanılabilir.
 

Sigara bırakma suyunu kullanarak sigarayı hayatınızdan çıkarmak çok kolay. Sigara içmek istediğinizde sigara bırakma suyu içmek vücudun nikotin ihtiyacını karşılar böylece sigaraya gereksinim duymazsınız. Sigara bırakma suyunu kullanarak 3-4 hafta boyunca sigara içmeden devam ettiğinizde sigaradan kurtulabilirsiniz. Sigarayı bırakmak için gerekli minimum süre 21 gün yani 3 haftadır. 3 haftanın sonunda vücut sigara ihtiyacını sıfırlamaktadır. Bu süre boyunca sigaradan uzak durmak için sigara bırakma suyu etkili olmaktadır. Sigarayı kendi kendinize bırakmanız oldukça zordur ve başarısızlıkla sonuçlanması muhtemeldir. Sigara bırakma suyu ise özel formülü sayesinde sigarayı hayatınızdan çıkarmaktadır. http://www.nicotine21.com/ sayfası ile görüşerek ürün hakkında bilgi alabilirsiniz.
 

5 yıl boyunca günde bir paket sigara içmenin maliyeti ortalama 16,425 TL’dir. Sağlığınıza verdiği zararlar ise parayla ölçülemeyecek kadar büyük bir değere sahiptir. 10 yıl boyunca sigara içen birisinin 32.850 TL masrafı olmaktadır. Orijinal Nicotine 21 Sigarayı bırakarak bu parayı ihtiyaçlarınıza, hayallerinize, sevdiklerinize ve geleceğinize ayırabilirsiniz. 1 aylık sigara masrafı ile sigaradan tamamen kurtulmak mümkün. Sigara bırakma suyunun fiyatı şuan için 179TL’dir. Sadece 179 TL ödeyerek sigarayı hayatınızdan tamamen çıkarabilirsiniz.