Niğdeli atletlerin başarısı ilde sevinçle karşılandı

Türkiye Atletizm Federasyonu 2014 Yılı Faaliyet Programı'nda yer alan kulüplerarası küçükler ve yıldızlar deplasmanlı Bölgesel Kros Ligi 1. Ayağı geçtiğimiz günlerde Adana'da yapıldı.

Niğdeli atletlerin başarısı ilde sevinçle karşılandı
07 Şubat 2014 Cuma 15:26 tarihinde eklendi.

Yarışmalar hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Ahmet Yavuz, müsabakaların 8 ayrı bölgede yapılarak ve 2154 sporcunu katılımıyla gerçekleştiğini belirtti. Yapılan yarışmalar neticesinde Niğde'yi temsilen katılan takımların bir ikincilik bir de üçüncülük alarak başarı ile şehre döndüklerini söyledi.

Yavuz, Adana'da yapılan yarışmalara Niğde'den 8 kulübün katıldığını da belirterek, "İlimize küçük kızlarda Alay Belediyesi Spor Kulübü Grup 2.'si olurken Gencik Spor Kulübü küçük erkeklerde Grup 3.'sü oldu. Yarışmaların yarı final ayağı 23 Şubat Pazar günü ilimizde yapılacak olup bu yarışmalara daha iyi bir sonuç almak için daha fazla çalışacaklar." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Yavuz, Niğde'de yapılacak yarışmada da ilk üçte yer alıp Türkiye finallerine gitmeyi hedeflediklerini belirterek, "İlimizi temsilen katılan diğer kulüpler Tunç Spor Kulübü, Veteranlar Spor Kulübü, Niğde Gücü Spor Kulübü, Özel Sungurbey Spor Kulübü, Çamardı Mehmet Akif Ersoy Spor Kulübü ve 75. Yıl Şehit Üsteymen M. Erdem Spor Kulübü orta sıralarda yer alarak yarışmaları tamamladı." dedi.

İl Müdürü Yavuz, Niğde'ye bu güzel başarıları kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.
 


CİHAN