Nihat Doğan Derya'yla dalgasını geçti

Survivor ve Yok Böyle Dans yarışmaları ile tanınan yüzücü Derya Büyükuncu 6. kez katıldığı olimpiyatlarda 200 metre sırtüstü yarışında 35 sporcu arasında 33. sırada yer alarak elendi.

Nihat Doğan Deryayla dalgasını geçti
01 Ağustos 2012 Çarşamba 15:12 tarihinde eklendi, 1.522 kez okundu.

 

Survivor boyunca türkücü Nihat Doğan ile yaşadığı rekabet ile hatırlanan Büyükuncu, Survivor öncesinde de Yok Böyle Dans isimli yarışma ile gündeme gelmişti.
 
Büyükuncu'nun Survivor finalinde elediği ve milliyetçi çıkışları ile tanınan Nihat Doğan , olimpik sporcunun yaşadığı hezimetin ardından mutluluğunu, Twitter 'dan paylaştığı ilginç açıklamalar ile gösterdi.
 
 
İşte Nihat  Doğan'ın o tweetleri:
 
"Sen Survivör de yatarak finale çıkıp, para için milli formayı, Milli duyguları ajite ettiğinde, bu millete makara olacağınıda tahmin etmeliydn."
 
"Onun yüzüne finalde söylemiştim:bir Naim Süleymanoğlu değilsin ve sormuştum 1 kez bile finalde yarıştın mı. Cvp yoktu. Sonuç finalde yok :))"
 
"35 kişinin içinde 33. olup elenen survivör derya: Tek umudum SMS’lerdi. Oda olmayınca mantarladık abi :)"
 
"35 kişinin içinde 33. olup elenen derya büyükuncu Masa tenisinde yarışmak için kayıt yaptırmış hahahahahahahahah"
 
"Derya büyükuncu an itibarı ile dünya TTsinde,dünya makara rekoru kırdı. bari TTde dünya listesine girmeyeydi eyüydü.dünyaya rezil olduk haha."
 
"Yarış sonunda gazeteci sorar:bir rekora imza attınız, yarış nasıl geçti anlatır mısınız.derya büyükuncu: Abi Az Daha BOĞULUYORDUM hahahahaha."
 
"33 kişinin içinde 33.olan derya büyükuncu'ya Nihat Doğan 'ın cevabı:Vallahi ben gitseydim zaten daha kötüsü olmazdı hahahahahahahahahahahah."