Nihat Doğan'dan içki yasasına tepki

Hükümetin alkol satışına büyük yasaklar getiren yasa düzenlemesinin TBMM'de kabul edilmesinin ardından sosyal medyada tepkiler çoğaldı. Şarkıcı Nihat Doğan da tepkisini Twitter'da dile getirdi

Nihat Doğandan içki yasasına tepki
24 Mayıs 2013 Cuma 16:55 tarihinde eklendi, 1.021 kez okundu.

 

Nihat Doğan twitter hesabından şu mesajları paylaştı:
 
Yasaklara karşıyım. İsteyen Zemzem isteyen içki içsin. Bundan kime ne?
 
Bu milletin içkiyle ayranla zemzemle ilgili hiçbir sorunu yoktur. Çocuk kandırmayın, bu milletin anayasayla ilgili sorunu derdi tasası vardır.
 
İçeriye alabiliyorsan 80 ihtilalinde milletin a..... b....  K. Evren'i al alamıyorsan içerdeki paşaları bırak, yalandan tutma o garipleri.
 
Ey Efendiler! Bu millet size yasakları kaldırın ötekileştirmeyi bitirin diye oy verdi, baskalarını ötekileştirici yasaklar koyun diye değil.
 
Türbanlı kardeşlerimizin kamuda çalışmasının, 28 Şubat ve yas mağdurlarının önünü açın.Seçim barajını kaldırın, ırklarin inkarını bitirin.
 
Yolsuzluk almış başını gitmiş. Belediye başkanlarının çoğu işi müteahhitliğe dökmüş. Bunların günahı içki yasağıyla kapanmaz. Yapıyorsan anayasa yapın.
 
Müslümansanız bütün inançlara saygı duyar Ankara'da Hristiyan vatandaşlarımızın ibadeti için yapmak istedikleri Kiliseye, arsa temin edersiniz.