Nihat Doğan'dan MHP'li vekile ağır karşılık

Ünlü türkücü Nihat Doğan, MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu’nu yine bombaladı.

Nihat Doğandan MHPli vekile ağır karşılık
25 Nisan 2013 Perşembe 13:04 tarihinde eklendi, 1.108 kez okundu.

Nihat Doğan ile MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu arasındaki tartışma sürüyor. Doğan, kendisine ‘Elifi görse mertek sanır’ diyen Halacoğlu’nu twitter’dan sert sözlerle eleştirdi.

 
İşte o açıklamalar:
 
“Büyük aydın! Yusuf Halaçoğlu bana cevap verip ’Cehaletini ortaya koyuyor, Elifi görse mertek sanır’ demiş. Bir kere kullandığı kelimeler çok sığ.
 
Onun gibi okumuş tarihçi bir aydına! kahve ağzı avam bir dil kullanması hiç yakışmadı. Bu dili ve üslubu ile ancak merkepleri aydınlatır :)))
 
Syn Y.Halaçoğlu: Elifi mertek sanmak, gördüğün her insanı Türk, yapılan her zulmü hak, yapılan barışı ise savaş sanmaktan çok daha hayırlıdır.
 
İtiraf ediyorum, Halaçoğlu gibi merkepi aydınlatan barış düşmanı faşolar olduğu müddetçe ben elifi mertek sanmaya devam edeceğim.
 
Sayın Y.Halaçoğlu; ‘Vur de vuralım, öl de ölelim’ diye slogan atmaktan öte gidemeyen orta okul düzeyinde okumuş içi boş bir aydıncıktır
 
Büyük hoca! Yusuf Halaçoğlu ‘beni dünya tanıyor’ demiş. Dünyanın seni tanımasıyla, mega star AJDAR’I Türkiye’nin tanıması arasında fark yoktur."

İHA