Nihat Doğan’ın yerine kim geliyor? Seren Serengil'den iddialara yanıt

Nihat Doğan’ın gündüz kuşağı programı 'Söylemezsem Olmaz’dan ayrılması sonrası adı kulislerde dolaşan Seren Serengil, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Nihat Doğanın yerine kim geliyor? Seren Serengilden iddialara yanıt
18 Eylül 2018 Salı 10:27 tarihinde eklendi.
Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” adlı magazin programında görevine son verilen Nihat Dogan’ın yerine kimin geleceği merak edilirken adı kulislerde dolaşan Seren Serengil, hakkındaki iddialara açıklık getirdi.
 
''BÖYLE BİR ANLAŞMA YOK''
 
Seren Serengil, ‘’Kesinlikle böyle anlaşma yok. Hakkımda bu tür iddiaları çıkaranlar art niyetli. Şu an icin hiçbir kanalla anlaşmadım.’’ dedi.
 
''ÇOK TEKLİF GELİYOR''
 
Kendisine birçok kanaldan teklif geldiğini belirten Seren Serengil, şunları ifade etti; ‘’O kadar çok teklif geliyor ki ama hiçbirini kabul etmiyorum çünkü maddi anlamda beni tatmin etmeyen rakamlar öneriyorlar.’’
 
''CENGİZ'LE PROGRAM YAPMAYI ÇOK İSTERİM''
 
Eski partneri ve yakın dostu Cengiz Semercioğlu ile birlikte güzel bir uyum yakaladığının altını çizen Serengil, ‘’Cengiz Semercioğlu, duayen bir isim. Cengiz’le birlikte program sunmayı çok isterim. Aslında şu aralar önceliğimi sağlığıma verdim. Doğacak çocuğumla ilgilenmek onu büyütmek isterim ama cazip bir teklif gelirse neden olmasın.” şeklinde konuştu.