Nihat Hatipoğlu Eyüplülerle buluştu

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Haliç Etkinlik Alanı’nda Eyüplürle bir araya geldi

Nihat Hatipoğlu Eyüplülerle buluştu
07 Ağustos 2013 Çarşamba 14:02 tarihinde eklendi, 1.098 kez okundu.

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Haliç Etkinlik Alanı’nda Eyüplürle bir araya geldi. Eyüp Belediyesi’nin konuk ettiği Hatipoğlu, Ramazan Bayramı’na ve Hazreti Muhammed’e (SAV) dair ifadeleri ile kendisini dinleyenleri duygulandırdı.

Haliç, Ramazan ayında pek çok etkinliğe sahne oldu. Tarihi Osmanlı evlerinde stantlar açan hemşehri dernekleri memleketlerinin yöresel ürünlerini, kültürlerini tanıttı.

Ramazan’ın son iftarında ise Malatyalılar buluştu. Haliç Etkinlik Alanı’ndan Kral FM’den naklen yayınlanan programa Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu katıldı. Kavuncu, “Malatyalılar gecesinde hem iftar yapacağız hem de Nihat Hatipoğlu hocamızı dinleyeceğiz. Haliç kıyısında bu güzel ortamda bu tür etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan hemşehri derneklerimize, üyelerine ve tüm Eyüplülere teşekkür eder, her birinin bayramlarını kutlarım”. dedi.

Kavuncu, Haliç etkinliklerinin bayram sonrası tekrar başlayıp Eylül ayına kadar süreceği müjdesini verdi.

Gecede AK Parti İstanbul Kurucular Kurulu ve aynı zamanda Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Serap Yaşar, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan ve Eyüp Belediye Başkan Yardımcıları da yer aldı. Gece, İlahiyat Profesörü Nihat Hatipoğlu’nun sohbetiyle sona erdi. Hocanın sohbetini dikkatle dinleyen konuklar, merak ettikleri konularda sorular yöneltti. Hatipoğlu’nun bayram, Ramazan ayı ve Hazreti Muhammed (SAV) ile ilgili ifadeleri duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.
 


CİHAN