Nihat Hoca'ya rakip yok

Doç. Dr Nihat Hatipoğlu'nun başarısı diğer kanalları harekete geçirdi. İzleyiciyi gece yarısı bile ekran başına toplayan Nihat hoca en çok izlenen programlarda 11. sırada.

04 Eylül 2009 Cuma 22:44 tarihinde eklendi, 1.166 kez okundu.

Sahur programlarında en çok izlenen isim Doç. Dr Nihat Hatipoğlu'nun başarısı diğer kanalları harekete geçirdi. İzleyiciyi gece yarısı bile ekran başına toplayan Nihat hoca en çok izlenen programlarda 11. sırada.

SAHUR VAKTİ REYTİNG SAVAŞI

Ramazan ayı ile birlikte yayın akışlarını iftar ve sahura göre yapan televizyonlar arasında sert reyting savaşları yaşanıyor. Ramazan ayı öncesi reytingin en düşük olduğu 03.00 – 06.00 saatleri şimdi çok kıymetli. O saatlerde sahura kalkanlar ekranlarda canlı yayında uzmanları seyrediyor.

SAHURDA DA TELEVİZYON İZLİYORUZ

Bu yıl da en çok izlenen Nihat Hatipoğlu’yla Sahur. Nihat hoca AGB’nin verilerine göre sahur vakti en çok izlenen program. Hatta prime time programlarını bile ezip geçiyor.


Sahur programı en çok izlenen 100 program içinde 11. sırada. Ancak Nihat hocanın bu yıl rakipleri de var. Kanal 7’de Ömer Döngeloğlu’nun Sahur Vakti programı da  en çok izlenenler arasında.

hürriyet