Nihat Özdemir aday olacak mı?

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, ”Sayın Aziz Yıldırım’ın tekrar devam edip, en azından önümüzdeki dönemde, ’en azından’ diyorum tekrar devam etmesini arzuluyorum. İnşallah da devam eder” dedi.

Nihat Özdemir aday olacak mı?
13 Nisan 2012 Cuma 13:49 tarihinde eklendi, 1.429 kez okundu.

 

KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde, Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, Uludağ İhracatçı Birlikleri ve AIESEC Bursa Şubesi’nin destekleriyle, Almira Otel’de düzenlenen ”Kalite ve Başarı Sempozyumu”na katılan Özdemir, AA muhabirine, Fenerbahçe Kulübü’nün seçimli olağan genel kurulunun 12 Mayıs’ta yapılacağını, çoğunluk sağlanamaması halinde sarı-lacivertli kulübü 3 yıl süreyle yönetecek başkan ve yönetim kurulunun 19 Mayıs’taki ikinci oturumda belirleneceğini söyledi.
 
İyi bir kongre süreci yaşamak istediklerini dile getiren Nihat Özdemir, 14 bin Fenerbahçe kongre üyesinin tamamen demokratik bir kongre yapacağına ilişkin inancının da tam olduğunu kaydetti.
 
Özdemir, Aziz Yıldırım’ın yeni dönemde de başkanlık için çok büyük şansının bulunduğuna işaret ederek, ”Kararı Fenerbahçe kongre üyeleri verecek ama aday olursa büyük şansı var. İnşallah devam eder, onu ümit ediyorum” diye konuştu.
 
”Aziz Yıldırım aday olmazsa, siz aday olmayı düşünüyor musunuz” sorusunu ise Özdemir, şöyle yanıtladı: ”Ben her zaman söyledim, benim ’Fenerbahçe başkanlığı’ gibi bir düşüncem yok. Ben Fenerbahçe başkanvekiliyim. 3 Temmuz’dan beri ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu süreci iyi idare etmeye çalıştık. Bakın ’iyi idare ettik’ diyemiyorum. Bu sıkıntılı ortamda elimizden geleni yaptık. Fenerbahçe büyük bir camia, büyük bir kuruluş, büyük bir şirketler topluluğu. Bunu idare etmeye çalıştık. Bundan sonraki dönemde tabi Allah bilir neler olacağını ama Sayın Aziz Yıldırım’ın tekrar devam edip, en azından önümüzdeki dönemde, ’en azından’ diyorum tekrar devam etmesini arzuluyorum. İnşallah da devam eder.”
 
Fenerbahçe’nin kupada yarı finale yükselmesi
 
Nihat Özdemir, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale yükseldiklerini anımsatarak, buradaki hedeflerinin ise 29 yıllık kupa alamama hasretini dindirmek olduğunu belirtti.
 
Bugün 29 yaşında olan Fenerbahçe taraftarı gençlerin hala Türkiye Kupası alma zevkini yaşayamadığını dile getiren Özdemir, şunları söyledi: ”Bu sene yine şu anda yarı finaldeyiz. 5 defa geçmiş yıllara bakarsak final oynadık ve kaybettik. Kazanmak için son maçta, son dakikaya kadar mücadele etmek gerek. Yarı finalde Kardemir Karabükspor ile karşılaşacağız. Daha sonra Bursaspor-Eskişehirspor maçının galibiyle karşılaşacağız. Hem Kardemir Karabükspor, hem Eskişehispor hem de Bursaspor ligin iyi takımlarından. İyi mücadele olacak. Arzumuz 29 yıldır hasretinde olduğumuz, 29 yıldır müzemizde bulunmayan Türkiye Kupası’nı kazanmak.”
 
Tek hedef her dalda en üst sıralar
 
Nihat Özdemir, Fenerbahçe’nin 3 Temmuz’dan bu yana sıkıntılı bir süreç yaşadığını, ancak buna karşın hemen hemen tüm branşlardaki takımlarının zirve yarışında olduğunu ifade etti.
 
”Fenerbahçe hangi dalda yarışıyorsa bir tek hedefi var, en üst sıralar” diyen Özdemir, şöyle devam etti: ”Voleybolda, basketbolda, futbolda, boksta, atletizmde, yüzmede, kürekte, yelkende, masa tenisinde, nerede yarışıyorsak, bayanlarda erkeklerde, miniklerde, gençler hepsinde biz şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Kazanmak istiyoruz daha doğrusu. Kimi zaman kazanıyoruz, kimi zaman ikinci oluyoruz.
 
Hepimizin bildiği gibi gittik voleybolda Avrupa şampiyonu olduk. Bir tek hedefimiz var, hangi dalda yarışıyorsak yarışalım, hedefimiz şampiyon olmaktır. 3 Temmuz’dan bu yana yaşadığımız sıkıntılı döneme rağmen yine 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe yarıştığı her dalda yukarlara, şampiyonluğa, finale kalmaya oynuyor. Bu, böyle devam edecek.”