Nihat Özdemir'den G.Saray'a cevap

Süper Final'in süper kapanışı öncesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Galatasaray camiasının yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Nihat Özdemirden G.Saraya cevap
12 Mayıs 2012 Cumartesi 11:43 tarihinde eklendi, 1.021 kez okundu.

 

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Galatasaray ile oynayacakları tarihi şampiyonluk maçıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
 
Bugün Gazetesi'ne konuşan Özdermir, Galatasaray'ın ligin normal periyodunu lider olarak bitirmesinden ötürü bir haksızlığa uğradığı iddialarını doğru bulmaıdğını ifade etti.
 
Özdemir "Play-Off sistemi sezon başında belirlendi. Kimsenin önceden hesabı olmamalı. Puanların yarıya ineceği belliydi" dedi. Şunları söyledi:
 
"Tüm takımların 40 maç oynayacağı biliniyordu. Ligin şampiyonunun başka, Süper Final'in başka olduğu görüşü temelsiz. Fenerbahçe de Süper Final'e Galatasaray gibi 9 puan farkla girebilirdi. Bu, Beşiktaş da olabilirdi. Yine söylüyorum, benim gözümde ikisi de şampiyondur ama bu ligin resmi şampiyonunun kim olacağı Kadıköy'de belli olacak."
 
Başkan Vekili Özdemir, dev derbi öncesinde centilmen bir duruş da sergiledi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "Fenerbahçe kazanırsa orada alkışlayacağım" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Sahada müthiş bir mücadele olacak. Türkiye'nin iki büyük takımı umuyoruz ki futbolseverlere bir futbol ziyafeti verecek. Sonunda ipi kim göğüslerse ve şampiyonluğu hak ederse alkışlanmalı. O takımın teknik heyeti, futbolcuları ve yönetimi tebrik edilmeli. Benim gözümde ikisi de şampiyondur" diye konuştu.
 
Tarihe geçecek
 
Özdemir sözlerini şöyle bitirdi: "Bu derbi bir ilk olacak. Ben Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok derbisine şahit oldum. Fakat ikisinin oynayacağı maç sonunda, bu iki takımdan birisinin şampiyon olacağı noktaya ilk kez gelindiğini görüyorum. Dolayısıyla tarihe geçecek. Hak eden kazansın, hepimiz için hayırlısı olsun."
 
(Bugün)