Nihat'ın favorisi Beşiktaş

Futbolu bırakan Nihat Kahveci, Carlos Carvalhal yönetiminde ‘müthiş bir takım oyunu’ sergileyen Siyah-Beyazlı ekibi, ligin 1 numaralı favorisi olarak gösterdi

Nihatın favorisi Beşiktaş
27 Ocak 2012 Cuma 16:01 tarihinde eklendi.

 

İspanya’ya damgasını vuran müthiş kariyerini sessiz sedasız noktalayan Nihat Kahveci, Beşiktaş’ı değerlendirdi.

Eski takımının her maçını takip ettiğini ifade eden Nihat, “Beşiktaş ligde ve Avrupa Ligi’nde çok iyi performans gösteriyor. Beşiktaş’ı beğeniyorum, bu devam ederse Beşiktaş’ın ligde şampiyonluğa ulaşacağını düşünüyorum. Umarım Avrupa Ligi’nde de en üst noktalara gelirler. G.Antep maçında son ana kadar sürdürülen mücadele çok önemli. Beşiktaş takım oyununu inanılmaz biçimde iyi oynuyor” yorumunu yaptı.
 
‘MİLLİ TAKIM KONUSU BELİRSİZ’ 
Radyospor’a yaptığı açıklamada Beşiktaş’tan veda sürecine de değinen Nihat Kahveci, “Ben Beşiktaş’tan güzel bir şekilde ayrıldım. İleride ne olur bilemiyorum. Beşiktaş’ın kapısının bana her zaman açık olduğunu düşünüyorum” dedi. Kartal’ın eski yıldızı, Milli Takım’da Abdullah Avcı’nın yardımcılığını üstleneceği iddiaları için de, şunları söyledi: Milli Takım ile ilgili kesin bir şey yok. Ama A Milli Takım insanların çalışmak isteyeceği en üst noktalardan bir tanesidir. Adımın buralarda geçiyor, olması benim için gurur verici.
 
ARDA ÇOK GOL ATMALI
İspanya’da yaşayan Nihat Kahveci, La Liga’daki temsilcilerimizi de değerlendirdi. Kahveci, “Hamit El Clasico’da başarılıydı, gurur duydum. Nuri kolay kolay pes etmez, şans bulduğunda kendini gösterecektir. Valencia başkanı ile bizzat konuştum, Mehmet Topal’dan çok memnunlar. Arda’nın da daha çok gol atmasını bekliyorum. Çünkü o kaliteye sahip” diye konuştu.