Nihat'tan mesaj var

Beşiktaş’ta aldığı para ve futbolu eleştirilen Nihat Kahveci içini döktü. LİG TV’ye konuşan Siyah-Beyazlı oyuncu özetle şunları söyled

Nihattan mesaj var
11 Şubat 2011 Cuma 11:17 tarihinde eklendi, 1.378 kez okundu.

 

“Ligde istediğimiz sonuçları alamadık ama taraflı tarafsız herkes Beşiktaş’tan zevk alıyor. Bana göre gelmiş geçmiş en iyi kadro kuruldu. Beşiktaş’ın geleceği parlak sabır lazım.”
 
‘GİTTİĞİM HER YERDE OYNADIM’
Beşiktaş’ta aldığı para ve futbolu eleştirilen Nihat Kahveci içini döktü. LİG TV’ye konuşan Siyah-Beyazlı oyuncu özetle şunları söyledi: En kısa sürede sahalara dönmek istiyorum. Muhteşem bir kadromuz var ve ben de onların arasında olmak için sabırsızlanıyorum. Sakatlanmadan önce iyi bir form yakalamıştım. Hayatım boyunca hep formda olduğum dönemlerde şanssız sakatlıklar yaşadım. Geriye dönüşlerim oldu, yine olacak ama sakatlıklar insanı hem yoruyor hem de yıpratıyor. Ben iyi olduğum sürece her takımda oynadım ve zaten de bulunduğum takımlarda forma giydim.
 
‘BİZİ KONUŞUYORLAR’
Yeni transferler sayesinde tüm dünya Beşiktaş’ı tanıyor. Herkes Türk ligini takip ediyor. İspanya’da herkes Beşiktaş’ı tanıyor. Beni orada görenler Beşiktaş’ı ve yeni transferleri soruyor. Ligde istediğimiz sonuçları alamadık ama taraflı tarafsız herkes Beşiktaş’ı izlemekten keyif duyuyor. Çok daha iyi duruma gelebiliriz. Gelmiş geçmiş en iyi kadro kuruldu. Bu kadronun zamana ihtiyacı var. Beşiktaş’ın geleceği parlak. Bu kadronun çok daha iyi olacağını söyleyebilirim. Bana göre bu ligde çok şey değişir. Mutlak kazanmamız gereken maçları kazansaydık durum farklı olurdu. Seriye ihtiyacımız var.
 
‘KOVAÇEVİÇ'TEN ÇOK DAHA İYİ’
 
Nihat’a göre Almeida: Real Sociedad’taki Kovaçeviç-Nihat ikilisinden sonra burada da Almeida-Nihat ikilisi olabilir. Almeida, aynı Kovaçeviç gibi. Sırtı kaleye dönük oynayıp yanına iyi top indiren, kaleye isabetli ve sert vuruşlar yapabilen bir oyuncu. Ama bana göre Almeida eski partnerimden daha kuvvetli futbolcu.
 
YILDIZLARA BAKIŞI:
 
SİMAO: İstikrarlı ve takım oyuncusu. A.Madrid’de oynamak ve orada kaptan olmak kolay değil. Bize çok çabuk uyum sağladı.
FERNANDES: Valencia’ya 17 milyon Euro’ya transfer olması zaten her şeyi anlatıyor. Fazla söze gerek yok.
GUTİ: Onu 100 kişiye sorsanız 101’i tanır. Herkesin sevdiği bir insan. En önemlisi ağabey. Kaleye dönük oynayan bir yıldız.
QUARESMA: Taraftarın 1 numaralı sevgilisi. Isınırken bile büyük sevgi gösterisi alıyor.
 
‘SABIRLI OLALIM’
MİLLİ TAKIM: Yeni bir yapılanma var. Genç bir kadro. Kaliteli yerli artık yetişmiyor. Bence arayıp bulmak gerekiyor. Sabırlı olmamız lazım. Hocamızın tercihlerine saygı göstermeliyiz. Milli Takım’da oynadığım her dönemde başarılıydım. Eğer 2012’ye gidersek orada olmayı istiyorum.