Nikah Şekeri ve Bebek şekeri seçimi

Çiftlerin sabırsızlıkla ve heyecanla bekledikleri düğün günleri yaklaştıkça, stresleride bir o kadar artıyor. Gelinlik ve damatlık telaşı, düğün salonu seçimi, ikramlıklar ve nikah şekeri seçimleri bu süreçte çiftlerin en çok üzerinde durdukları konular.

Nikah Şekeri ve Bebek şekeri seçimi
05 Mart 2015 Perşembe 08:54 tarihinde eklendi, 2.854 kez okundu.

Çiftlerin sabırsızlıkla ve heyecanla bekledikleri düğün günleri yaklaştıkça, stresleride bir o kadar artıyor. Gelinlik ve damatlık telaşı, düğün salonu seçimi, ikramlıklar ve nikah şekeri seçimleri bu süreçte çiftlerin en çok üzerinde durdukları konular. Nikah şekeri seçimlerinde çiftlerin dikkat etmesi gereken temel konu planlamış oldukları düğünün ne tarz bir düğün olduğudur.
 

Kır düğünlerinde genel olarak biblolu nikah şekeri veya çiçekli nikah şekeri modelleri tercih edilir. Rengarenk çiçeklerle tasarlanmış nikah şekerleri kır konsepti ile gayet uyumlu olacaktır. Bunun yanında kapalı mekanlarda yapılan düğünlerde daha çok şık ürünler tercih edilebilir. Örnek verecek olursak bir çerçeveli nikah şekeri veya anahtarlık nikah şekeri kapalı mekanda yapılan bir düğün için daha iyi bir tercih olabilir.
 

Seçimi etkileyen bir diğer önemli kriter ise çiftlerin yaşam tarzları, çiftler doğallıktan hoşlanıyor ve gösterişi pek sevmiyorlarsa, ahşap ve sade nikah şekerlerini tercih edebiliyorlar, yada tam tersi bir durumda daha gösterişli aynalı yada cam veya porselen objelerin kullanıldığı modelleri tercih edebiliyorlar.
 

Öte taraftan çiftler bebeklerini kucaklarına alacakları gün bebek şekeri seçimleri içinde aynı telaşları yaşıyorlar. Firmalar çeşitli zevklere göre kız bebek şekeri ve erkek bebek şekeri modelleri sunuyor, yine bu seçim aşamasında yukarıda belirttiğimiz kriterlerin önemi dikkat çekiyor.
 

Çiftlerin  siparişlerini düğünlerinden ve doğumdan yaklaşık iki hafta önce vermeleri gerekiyor, bu sayede çiftler bir işi daha aradan çıkarmış olacaklar.