Nikahtan sonra facia!

Maltepe Küçükyalı Evlendirme Dairesi önünde karşıdan karşıya geçmek isteyenlere motorsiklet çarptı, anne öldü kızı yaralandı.

Nikahtan sonra facia!
01 Eylül 2013 Pazar 17:17 tarihinde eklendi.
Kaza saat 14.30 sıralarında Maltepe Sahilyolunda Küçükyalı Evlendirme Dairesi önünde meydana geldi. Bir yakınının nikahından çıkan Hale Çakıcı, yanında kızı Damla Çakıcı ve akrabası Selma Halıcı'yla birlikte sahilyolunda yolun karşı tarafına geçmek istedi.

İddialara göre bir otomobille yarışan motosiklet sürücüsü, Hale Çakıcı ve kızı Damla ile akrabalarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle üç kişi yola savrulurken motosiklet sürücüsü de yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Hale Çakıcı'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Damla Çakıcı ve halası Selma Halıcı ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Üzerinde plakası bulunmayan motosikletin sürücüsü de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Hale Çakıcı'nın cesedi polis ekipleri tarafından ceset torbasıyla örtülürken,cesedinin hemen yanıbaşında nikahta giydiği kırmızı ayakkabıları geriye kaldı. Hale Çakıcı'nın bir yakını kazayla ilgili olarak, "Nikahtan çıkıp eve gitmek isterlerken motosikletle düğün arabası kapışmış, motosiklet burada vuruyor" diye konuştu.
 
Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA