Nişanlısı için yerlere yattı

Rafet El Roman, nişanlısı Ceren Kaplakaslan'ın Bursa'daki katalog çekimlerini, yere yatarak çektiği fotoğraflarla gerçekleştirdi.

Nişanlısı için yerlere yattı
13 Ağustos 2013 Salı 11:20 tarihinde eklendi, 1.160 kez okundu.
Zor anlar yaşayan Rafet El Roman, "Çeren'in fotoğraflarını çekmek, konser vermekten çok daha sıkıntılıymış" dedi.
 
Bursalı Tarasımcı Burak Kaynar'ın, Wedding House Moda Evi için gerçekleştirdiği katolog çekimleri, Seheraton Bursa Otel'de gerçekleşti. Rafet El Roman, projede modellik yapan nişanlısı Ceren Kaplakaslan'ın fotoğraflarını kendisi çekti. Fransız dantelinin kullanıldığı gelinlikleri giyen Ceren Kaplakaslan'ın en güzel karesini çekmek için zor anlar yaşayan, zaman zaman yere yatan şarkıcı çekimlerden sonra derin bir 'oh' çekti.
 
'AŞK İNSANI YERDE YATIRIR'
 
"Aşk insanı yerede yatırır" diyerek espri yapan Rafet El Roman yaşadığı duyguları şöyle dile getirdi:
 
"Geçen yaz, Ceren ile çıktığımız Bodrum tatilinde tekne kiraladık. Yaptığımız gezi sırasında, cep telefonu ile kendisine fotoğraflar çektim. Çok beğendi. 'Rafet bir gün katalog çekimi yaparsam, muhakkak fotoğraflarımı sen çek' diyerek istekte bulundu. Konuştuğumuz o gün geldi. Katalog çekimi için davet edilen Ceren'in fotoğraflarını, arkadaşımız olan tasarımcı Burak Kaynar benden rica etti. 'Hayır' diyemezdim. Çekimlerde çok zorlandım. Ceren'e fotoğraf çekmek, konser vermekten çok daha zor."