Nişanlısına kızdı ölmek istedi

Adana'da nişanlısıyla tartıştıktan sonra bunalıma giren 25 yaşındaki D.E. 3'üncü kattan atlayarak ölmek istedi. Ağır yaralanan genç kız, hastanede tedavi altına alındı.

Nişanlısına kızdı ölmek istedi
29 Ağustos 2014 Cuma 16:48 tarihinde eklendi.
 
Olay, bugün Sabah saatlerinde merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşilyurt Mahallesi 70174 sokakta meydana geldi. D.E., 5 yıl önce kendisiyle aynı yaştaki Halil K. ile nişanlandı. Ekonomik nedenlerden dolayı evlilik hazırlıklarını bir türlü tamamlayamayan çift, sık sık tartışmaya başladı.

Nişanlılık süresinin uzamasından dolayı çevresinde dedikodu yapıldığını ileri süren D.E., düzenli bir işi olmayan nişanlısının ailesi ile de sorunlar yaşamaya başladı. Sabah saatlerinde konuşmak için nişanlısının evine gelen D.E. ile Halil K. arasında tartışma çıktı.

Halil K., "Benim halim ortada. Bu durumda nasıl evlenebiliriz? Neyle düğün yapacağız?" diyerek evlenemeyeceğini söyledi. Bu duruma sinirlenen genç kız, balkona çıkarak kendini 3'üncü kattan attı. Genç kız, elektrik tellerine çarparak yere düştü. Akıma da kapılarak ağır yaralanan genç kız, götürüldüğü Çukurova Doktor Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
 
Genç kız yaşam mücadelesi verirken, nişanlısı Halil K.'yı ifadesi için karakola götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA