Nişantaşı'nda yılbaşı izdihamı

Nişantaşı’nda toplanan binlerce vatandaş yeni yıla izdihamla girdi.

Nişantaşında yılbaşı izdihamı
01 Ocak 2013 Salı 09:48 tarihinde eklendi, 2.282 kez okundu.

 

Nişantaşı Meydanı’nda kavşağın dört bir tarafından vatandaşların akın etmesi nedeniyle ezilme tehlikesi geçirenler oldu. 2012 yılının son 10 saniyesinden geriye hep bir ağızdan sayan vatandaşlar, yeni yıla çığlık ve havai fişek eşliğinde 'merhaba' dedi. 
 
Nişantaşı Meydanı’ndaki yılbaşı kutlamaları coşkuyla geçti. Yediden yetmişe binlerce vatandaş ışık gösterileri ve müzik ziyafeti eşliğinde yeni yılı bekledi. Saatler önceden kutlama alanına gelenler doyasıya eğlenirken, ilerleyen saatlerde izdiham yaşanmaya başladı. Kavşağın dört bir tarafından vatandaşların akın etmesi nedeniyle ezilme tehlikesi geçirenler oldu. Bariyerlerin kenarındaki bazı kadın ve çocuklar basın mensupları için ayrılan bölüme alındı.
 
2012’nin son 10 saniyesini hep bir ağızdan geri sayan kalabalık 2013’e konfeti yağmuru eşliğinde çığlık atarak girdi. Peşinden havai fişek gösterisi başladı ve suni kar yağdırıldı. Organizasyonu beğendiklerini ifade eden vatandaşlar, yaşanan izdihamdan şikayetçi oldu. Vatandaşların yeni yıl mesajları sağlık, mutluluk ve aşk oldu. 

CİHAN