Niye geldiği ortaya çıktı!

Dünyaca ünlü oyuncu Russel Crowe, İstanbul'da... Çanakkale'den sonra İstanbul'a gelen ünlü aktörün Türkiye ziyaretinin sebebi anlaşıldı.

Niye geldiği ortaya çıktı!
24 Mayıs 2013 Cuma 11:13 tarihinde eklendi.

 

TARİHİ YERLERİ GEZDİ
 
Dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Russel Crowe İstanbul'da. Yeni çekeceği tarihi film öncesi Crowe, önce Çanakkale'yi gezdi dün sabah ise İstanbul'a geldi. Crowe, Twitter'daki 960 bin takipçisine sabah saatlerinde, "Biraz okuma yapıyorum. Ama İstanbul hakkında seyahat kitaplarının bana söyleyemeyeceği başka ne bilmeliyim. Önereceğiniz neler var" diye sordu.
 
KAPALI ÇARŞI HATIRASI
 
Ödüllü oyuncunun İstanbul’a sadece alışveriş yapmak için gelmediği aynı zamanda önümüzdeki yıl çekeceği filmi için İstanbul’un tarihi yerlerini tek tek gezerek buralar hakkında sorular sorduğu öğrenildi. Kapalıçarşı’da incelemeler yaparken bir hayranının fotoğraf çektirme talebine olumlu yanıt veren Oscar’lı aktör hayranıyla fotoğraf çektirdi.
 
ÇALIŞANLARLA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
 
Crowe Kapalıçarşı'dan sonra yürüyerek Sultanahmet'e geçti. Crowe, Sultanahmet'den sonra Ayasofya'yı gezdi. Crowe'un Ayasofya'dan sonraki adresi ise Fenerbahçe'deki Happymoon's isimli mekan oldu. Crowe mekandaki çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
233 TL HESAP ÖDEDİ
 
Crowe, yaklaşık 45 dakika kaldığı Happymoon's adlı mekanda üç adet kalamar tava, Quesadilla, patates kızartması ve smirnoff ile şarap içti. Crowe 233 TL hesap ödedi. Mekandan çıkarken Crowe, garsona 60 TL bahşiş verdi.