NKÜ Kampüs Tekirdağ Kız Öğrenci Yurdu, Tekirdağ Kız Yurdu

Tekirdağ'da kız öğrenci yurdunun en iyi adresi NKÜ Kampüs Kız Öğrenci Yurdu, sizlere çok farklı avantajlar sunarak üniversite yaşamınız ve iş hayatınız boyunca konforlu günler yaşatıyor.

NKÜ Kampüs Tekirdağ Kız Öğrenci Yurdu, Tekirdağ Kız Yurdu
23 Ağustos 2014 Cumartesi 13:42 tarihinde eklendi, 5.180 kez okundu.

Tekirdağ Kız Öğrenci Yurdu ararken ilk bakmanız gereken yer olan NKÜ Kampüs Kız Öğrenci Yurdu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı yerleşkesi içersinde Fen-Edebiyat Fakültesi karşısında bulunmaktadır.

Namık Kemal Üniversitesi Kampüsü Değirmenaltı yerleşkesi içersinde bulunan Tekirdağ Kız Yurdu tek kişilik oda, çift kişilik doğa cephe, çift kişilik deniz cephe ve çift kişilik doğa cephe + yemek gibi oda seçenekleri ile Tekirdağ'da üniversite okuyan kız öğrencilerin hizmetindedir. Nkü Kampüs Tekirdağ Kız Öğrenci Yurdu; kampüsün içersinde olmasının yanısıra, her katta mutfak ve salon, her odada buzdolabı ve lcd tv, her yerde turbo internet ve 5 yıldızlı otel konforu ile Tekirdağ Öğrenci Yurdu kategorisinde rakiplerinde ayrışmaktadır.

Nkü Kampüs Kız Öğrenci Yurdu içerinde yer alan Sportif Yaşam Merkezi'nde; zumba, spinning, pilates, fitness, çocuk temek jimnastik, yoga, tae-bo, crunch gibi dersler verilmektedir. Ayrıca yurt içersinde yer alan kapalı yüzme havuzunda dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz.

Kampüs restaurant içersinde her gün birbirinden leziz yemekler çıkmaktadır. Kampüs Ala carte menü ile kampüsün içersinde lezzetin merkezinde yer alacaksınız.

Masa tenisi, bilardo, dart, spor, yüzme havuzu vb gibi bir çok sosyal tesisi içersinde barındıran Tekirdağ Kampüs Kız Öğrenci Yurdu, ön kayıt fırsatlarıyla uygun fiyat ve taksit avantajları ile siz değerli kız öğrencilerimizi beklemektedir.

Hızla büyüyen Tekirdağ ilinin merkezinde yer alan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin kampüs yerleşkesinin tam ortasında olması nedeniyle, derslere kısa sürede ulaşabilmenizin yanı sıra, hem eğlencenin merkezinde bir Tekirdağ Kız Öğrenci Yurdu.

Eğer Tekirdağ kız öğrenci yurdu arıyor isen NKÜ Kampüs Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etmeden , Tekirdağ'da yeni konaklayacağın yerin neresi olacağına karar verme.