Nöbette şehit olan polis törenle uğurlandı

Çanakkale'de nöbet sırasında beyin kanaması geçirerek şehit olan polis memuru için İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

30 Ağustos 2014 Cumartesi 10:33 tarihinde eklendi.

Törende babası, oğlunun istemediği halde tayinin çıkarılmasına tepki göstererek, sorumlu kişilere hakkını helâl etmeyeceğini söyledi.

Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 40 yaşındaki Mustafa Korkmaz, kaymakamlığın polis noktasında nöbet tuttuğu sırada beyin kanaması geçirdi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Korkmaz’ı Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Korkmaz, Çanakkale’ye sevk edildi fakat bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mustafa Korkmaz için bugün Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenledi. Törene eşi Tülay, çocukları Oğuzhan (14) ve Ebru (18), annesi Muamer ve babası Hüseyin Korkmaz katıldı. Aile fertleri, tabuta sarılarak ağladı.

Törenin sonunda baba Korkmaz, oğlunun tayinini Bayramiç'e çıkaran yetkililere hakkını helâl etmeyeceğini söyledi. Şehit Korkmaz'ın önce Ezine ilçesine, ardından da Bayramiç'e gönderildiği öğrenildi. Korkmaz'ın evini taşımadığı ve her gün Çanakkale'ye gidip geldiği bildirildi.


CİHAN