Nobre dönemi kapanıyor

Siyah beyazlı yönetim, Mustafa Pektemek transferinin ardından sık sakatlanan ve bekleneni veremeyen tecrübeli golcünün sözleşmesini feshedecek.

Nobre dönemi kapanıyor
30 Mayıs 2011 Pazartesi 09:57 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş, Nihat Kahveci ve Bobo'nun ardından Mert Nobre ile de yollarını ayırıyor. Siyah beyazlı yönetim anlaşması olmasına rağmen son dönemlerde bir türlü bekleneni veremeyen Türk vatandaşı olan sambacıya da yol verecek.
 
2 milyon Euro'nun üzerinde yıllık ücret verdiği ancak verim alamadığı Nihat Kahveci gibi Nobre'yi de defterden silen siyah beyazlıların transfer komitesi, 31 Mayıs 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun menajeri Juan Figer ile hafta içinde bir görüşme yapacak .
 
Temaslar sürüyor Sözleşmesi feshedilen Nihat'ın ardından Nobre'nin de gidişiyle iki oyuncunun yıllık ücretinde kar edecek olan Beşiktaş, bu futbolculara verdikleri paranın biraz altında bir rakamı transferde kullanmayı planlıyor.
 
Bu arada Gençlerbirliği'nden Mustafa Pektemek'in transferinin ardından Tayfur Havutçu'nun raporu doğrultusunda hareket eden futbol şubesi, yeni arayışlara başladı.
 
Kadrodaki yıldızların yanına ve de kulübeyi güçlendirme adına temaslarda bulunduklarını söyleyen Serdal Adalı, “Beşiktaş'a yakışır transferler yapacağız” dedi.