Nobre gemileri yaktı

Devre arası transferinde artık son güne girilirken Fenerbahçe'nin Mert Nobre'yi yeniden gündemine aldığı iddia edildi.

Nobre gemileri yaktı
01 Şubat 2012 Çarşamba 12:20 tarihinde eklendi.

 

Devre arası transferinde artık son güne girilirken Fenerbahçe ile Mert Nobre flörtü yeniden alevlendi. Sarı-lacivertli takımın ocak ayının başında kadrosuna katmak istediği eski oyuncusu Nobre, o zaman gerçekleşmeyen transferi için hocası Nurullah Sağlam ve yönetimine rest çekti.
 
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Mersin İdman Yurdu'nun Fenerbahçe ile yapılan ilk görüşmelerde, takasta Semih'i istemesi ancak milli futbolcunun gitmeyi kabul etmemesi nedeniyle gerçekleşmeyen transfer için Mert  Nobre, "Bırakın beni mutlu olduğum yere gideyim" dedi.
 
Mersin İdman Yurdu Kulübü'ne ve taraftarına büyük saygısı olduğunu ancak Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyleyen Mert Nobre'nin , "Ailem de İstanbul'da yaşamak istiyor. Beni bırakın Fenerbahçe'ye gideyim" dediği öğrenildi.
 
EŞİ SÜREKLİ BASKI YAPIYOR
Beşiktaş'tan gittiği Mersin'de attığı gollerle patlama yapan Mert Nobre'nin özellikle eşi Priscila'nın baskısı nedeniyle İstanbul'a dönmeyi çok istediği belirtildi. Fenerbahçe yönetimin de Nobre'nin resti sonrası yeniden Mersin İdman Yurdu Kulübü'yle temasa geçerek pazarlıklara başladığı ve görüşmelerde son aşamaya gelindiği ifade edilirken, transferin gün içinde bitirileceği ifade edildi.