Nobre geri dönüyor

Moussa Sow’a iyi bir yedek arayan Aykut Kocaman’ın, geçtiğimiz sezon da istediği tecrübeli golcü için düğmeye bastığı, transferin gerçekleşme olasılığının bu kez yüksek olduğu öğrenildi.

Nobre geri dönüyor
02 Aralık 2012 Pazar 09:50 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Moussa Sow’a iyi bir yedek olacak isim ararken, devre arasında ilk olarak Mert Nobre’nin kapısının çalınacağı öğrenildi.
 
Bu sezonki golleri ve performansıyla takımın vazgeçilmezi olan ancak Kocaman’a göre takım içinde alternatifi bulunmayan Senegalli oyuncunun yokluğunda sıkıntılar yaşayan sarı-lacivertliler devre arasında bu konuda kesin bir çözüm bulacak.
 
Performansı neredeyse dibe vuran Bienvenu’nün takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Semih’ten de yeteri kadar faydalanamayan teknik heyet kalan haftalarda Moussa Sow’un sakatlanmaması için adeta her gün dua ediyor. Ligin ikinci yarısında forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen Teknik Direktör Kocaman geçen sezonun devre arasında kadrosuna katmayı planladığı ancak bunda başarılı olamadığı Nobre için ikinci kez harekete geçecek.
 
Yedekliği sorun yapmaz
Listedeki ilk isim olan tecrübeli golcünün hem Türk statüsünde olması, hem de Fenerbahçe camiasını yakından tanıması nedeniyle en uygun isim olduğunu düşünen Kocaman’ın raporu doğrultusunda yöneticilerin Mersin İdmanyurdu Kulübü ile temasa geçeceği bildirildi.
 
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Nobre’nin yedekliği de sorun yapmayacağı, bu nedenle transferinde fazla bir problemin yaşanmayacağı belirtildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin makul bir bonservis ücreti ile Nobre’yi kadrosuna katması bekleniyor.

Skorer