Nobre ve Tabata Mersin'e

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Beşiktaş’tan transferlere devam ediyor. Güney temsilci Erhan Güven ve Hakan Arıkan’ın ardından Nobreyi’de kadrosuna katmak üzere.

Nobre ve Tabata Mersine
06 Haziran 2011 Pazartesi 15:59 tarihinde eklendi.

 

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı Sports Tv’ye yaptığı açıklamada “Beşiktaş Nobre’yi satmak istiyor, Nobre  ve Beşiktaş ile görüşmelerimiz devam ediyor ” dedi.
 
Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek istediklerini söyleyen Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, “Hakan Arıkan ve Beşiktaş ile her konuda anlaştık. Hakan Arıkan Önümüzdeki sezon Mersin İdmanyurdu forması giyecek” dedi.
 
Beşiktaş’ın golcüsü Nobre ile ilgilendiklerini de söyleyen Mersin İdmanyurdu Başkanı Kahramanlı, “Beşiktaş Yönetimiyle  Nobre için görüşmelere devam ediyoruz.  Beşiktaş Yönetimi Nobre’nin transferine oldukça sıcak bakıyor.  Görüşmeler oldukça olumlu ve anlaşma noktasına geldik diyebilirim” dedi.
 
Ali Kahramanlı, Nobre transfer sıcak bakıyor mu şeklindeki soru üzerine, “Nobre ile görüştük. Görüşmeler olumlu gidiyor. Eğer anlaşırsak Nobre,  kadromuzda görmek istediğimiz isimlerden biri “ diye konuştu.
 
Kahramanlı ayrıca Tabata'yıda kadrolarına katmak istediklerini  söyledi. Kahramanlı, "Özellikle Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Gaziantepspor'da birlikte çalıştığı Tabata'yı istiyor"dedi.
 
Sports Tv / Aydın Cingöz