Nobre'den Hiddink'e mesaj

Beşiktaş’ın Brezilya asıllı futbolcusu Mert Nobre, kariyerinde Beşiktaş’ın çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Nobreden Hiddinke mesaj
01 Mart 2011 Salı 13:28 tarihinde eklendi.

 

Mert Nobre, Beşiktaş Dergisi’nin mart ayı sayısında yer alan röportajında, çok özel bir taraftara sahip olduklarını kaydederek, "Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir taraftar bulamazsınız. Başarıyı bekleyen ve her zaman takımı destekleyen bir camiada yer alıyorum. Türkiye’nin en önemli kulüplerinden birinde futbol oynadığımın bilincindeyim. Bu ailenin içinde yer aldığım için mutluyum" ifadelerini kullandı.
 
Futbolcu olarak sahada ellerinden geleni yaptıklarını belirten Nobre, "Bazı zamanlar şanssızlıklar oluyor. Ben takımda forvet olarak forma giyiyorum.
 
Yani benim gol atmam gerekiyor. Çok önemli bir noktadayım. Benden çok şey beklendiğini biliyorum. Bunun için de elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.
 
Nobre, milli takımla ilgili bir soruya, "Her futbolcu gibi ben de milli takım forması giymeyi isterim. Ama o formayı giyebilmek, takıma kabul edilmek hocaların takdiri" diye yanıt verdi.
 
Bugüne kadar hep büyük ve önemli teknik direktörlerle çalıştığını anlatan Nobre, "Her antrenörümün benim üzerimde büyük emeği vardır, önemli katkıları olmuştur. Ama içlerinden birini söylemem gerekirse Luxemburgo’nun adını verebilirim" şeklinde konuştu.