Nokia’dan çift sim kartlı Lumia

Son dönemde Windows Phone 8 işletim sistemine sahip Lumia serisi akıllı telefonlara kullanıcıların gözüne girmeyi başaran Nokia şimdide çift SIM kartlı yeni bir Lumia’yı tanıtmayı planlıyor.

Nokiadan çift sim kartlı Lumia
10 Ağustos 2013 Cumartesi 14:26 tarihinde eklendi, 2.546 kez okundu.
Nokia’nın çift SIM kartlı modelleri bulunuyor fakat bu teknolojiyi WP8 işletim sistemli bir akıllı telefon üzerinde daha önce kullanmamıştı.

Bu durum Nokia için de bir ilki ifade ediyor. Çift SIM kartlı Nokia Lumia haberi ise Lübnan’ın resmi Nokia Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Fotoğrafın yanı sıra ürünün isminin ne olacağı konusunda bir soru da paylaşan Nokia Lübnan konu hakkında başka bir açıklama yapmadı.
 
Gelen bilgilere göre ise bu yeni akıllı telefonun adı Nokia Lumia 625 olacak. Qualcomm Xiaolong 200 işlemci kullanılması tahmin edilen bu yeni akıllı telefonun çok yakında tanıtılması planlanıyor. Çift SIM kartlı akıllı telefonun öncelikle Lübnan ve Hindistan gibi ülkelerde satışa çıkması bekleniyor.

Ardından diğer ülkelerde pazarlama stratejilerine göre satışa sunulacak. Ürünün fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

mynet