Not yazıp sulama kanalında intihar etti

ESKİŞEHİR'de 86 yaşındaki Eşref Çolakoğlu, 'Hakkınızı helal edin. Beni bu suda arayın' şeklinde yazılı not bırakıp sulama kanalına atlayarak intihar etti.

Not yazıp sulama kanalında intihar etti
29 Temmuz 2015 Çarşamba 22:29 tarihinde eklendi.
ESKİŞEHİR'de 86 yaşındaki Eşref Çolakoğlu, 'Hakkınızı helal edin. Beni bu suda arayın' şeklinde yazılı not bırakıp sulama kanalına atlayarak intihar etti. Çolakoğlu'nun cesedi, notu bıraktığı alandan 2 kilometre uzaklıkta sulama kanalında bulundu.
 
Uluönder Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda vatandaşlar yaşlı bir kişinin kendini DSİ'ye ait sulama kanalına attığını görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kanal kıyısında Eşref Çolakoğlu'na ait giysi ile bir kağıda yazılı "Hakkınızı helal edin. Beni bu suda arayın' şeklindeki notu buldu.
 
Dalgıçlar uzun süre skanalda çevresinde arama yaptı. Çolakoğlu'nun cesedi akşam saatlerinde olay yerine yaklaşık 2 kilometre mesafedeki Yeşiltepe Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından bulundu. Kanalda su üstüne çıkan cesedi dalgıçlar kıyıya çıkardı. Eşref Çolakoğlu'nun cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı olayla ilgili soruşturma sürüyor.