Nouma evleniyor

Nouma, Muğla’nın Bodrum ilçesinde katıldığı bir açılıştan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık üç hafta sonra evleneceğini söyledi.

Nouma evleniyor
21 Eylül 2013 Cumartesi 10:20 tarihinde eklendi.

İstanbul’da yapılacak düğünle evleneceğini belirten Nouma, “İnşallah bir aya kadar evleneceğim. Müge, seni seviyorum. İstanbul’da evleneceğim inşallah üç hafta sonra. Bugün Bodrum’da tek başımayım, çok özledim eşimi. Geçen sene beraber gelmiştik ama bu yıl hasta olduğu için gelemedi. İşleri de var İstanbul’da. Benim düğünümde kamera istemiyorum. Düğün sürpriz olacak ve aile arasında olacak.” dedi. Önümüzdeki günlerde sinema filmi pojesi olduğunu da belirten Pascal Nouma, “Sürpriz olsun şimdilik, daha sonra ne olduğunu açıklayacağım.” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamaların ardından buz pisti açılışına katılan Nouma, küçük hayranlarıyla birlikte bir süre buz pateni yaptı. Dengede durmakta güçlük çeken futbolcu, zaman zaman düşme tehlikesi yaşadı. Uzun süre buz üstünde denge sağlamaya çalışan Nouma, kısa bir süre paten gösterisi yaptıktan sonra hayranlarıyla hatıra fotoğrafları çektirip imzalı fotoğraflarını dağıttı. CİHAN


CİHAN