Nouma'dan şaşırtan itiraf

10 yıldır İstanbul'da bir Türk gibi yaşayan Beşiktaş'ın eski yıldızı Pascal Nouma'dan çarpıcı açıklamalar!

Noumadan şaşırtan itiraf
28 Ekim 2012 Pazar 10:50 tarihinde eklendi, 2.070 kez okundu.

 

Kadınca Dergisi'nden Oya Demirtok Pascal ile konuştu, fotoğrafları Alper Aksoy çekti
 
‘Eski eşim de beyazdı’
Beyaz kadınların zenci erkeklere merakı ya da tam tersi olabilir. Bu bir tercih meselesi. Ben kendi adıma konuşacak olursam hayatım boyunca tek bir siyah kadınla beraber olmadığımı söyleyebilirim. Denk gelmedi ama öyle bir durumla hiç karşılaşmadım. Eski eşim de beyaz bir kadındı.
 
‘Sünnet aile geleneğimiz’
Oğlumu sünnet ettirdim. Ben de bebekken sünnet olmuşum, hatırlamıyorum bile. Sünnet meselesi konuşulanın aksine yeni bir durum değil yani. Tüm ailemin erkekleri sünnetli zaten. Hem ailemizde böyle bir geleneğin süregeliyor olması, hem de hijyenik sebeplerden dolayı ben de oğlumu sünnet ettirdim.
Ailemde böyle bir geleneğin yaşatılıyor olmasının sebebi bir ihtimal çok çok eski dönemlerde, belki dedelerimin dedelerinde Müslümanlığın olmuş olmasıdır. Köklerimin bulunduğu yerde yani Kamerun’da halkın yüzde 40’ı Müslüman ve yüzde 60’ı Hıristiyan, bu sebeple atalarımda belki Müslümanlığı benimsemiş insanlar olabilir diyorum.
 
‘İnce, uzun topuklu ayakkabı fetişistiyim’
Kadınların ayakkabılarına karşı da büyük bir ilgim var, büyük bir ayakkabı fetişisti sayılabilirim. Bir kadına sadece güzel ayakkabıları olduğu için bile aşık olabilirim. Özellikle ince, yüksek topuklu ayakkabılar beni benden alıyor.
 
‘Kanseri yendim, anladım ki hayat mutlu olmak için yaşanıyor’
 
Öte yandan 2003 yılında kanser hastalığına yakalandıktan sonra hayatın çok kısa ve dolu dolu yaşamaya değer olduğunu anladım. Ölmeden önce çok mutlu yaşamak istediğime karar verdim. 8 ay boyunca kemoterapi ve radyoterapi tedavisi aldım ve kanseri yendim. Hayatı keyifle yaşamak istiyorum. Burada çok mutluyum, olmak istediğim yer burası ve bu sebeple Türkiye’deyim.