Nouma'dan yönetime Q7 önerisi!

Beşiktaş'ta forma giydiği yıllarda performansı ve sıradışı hareketleri ile siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Pascal Nouma, yönetime Quaresma tavsiyesi verdi.

Noumadan yönetime Q7 önerisi!
23 Ağustos 2012 Perşembe 19:04 tarihinde eklendi, 1.516 kez okundu.

 

Pascal şöyle konuştu:
 
"Quaresma konusunda bence hata yapılıyor, görünen o ki ne yönetim ne de Samet hoca Quaresma'yı istemiyor. Ancak unuttukları bir şey var, bunu futbol oynayanlar cok iyi bilir, eğer bir futbolcunun hocasıyla veya yönetimle sorunu varsa sahada gücünün 10 katını verir, sırf onları mahçup etmek için.

Ben bugüne kadar Fikret Orman yönetimini hiç eleştirmedim, fakat bu konuda bence hatalılar, bugün kadroya alsınlar Galatasaray maçında oynatsınlar, o Quaresma tek başına Galatasaray'ı dağıtmazsa bende futbolu bilmiyorum. Futbolcunun ruh halinden anlamak lazım, şu an Quaresma'yı hırs basmış belli, bundan yararlanmak gerekir, eğer satmak istiyorsan da yolunun bu olduğuna inanmıyorum, oynatmadığın bir oyuncuyu nasıl satarsın, oyuncuyu sorunlu gibi göstermek tamamen kendine zarar.

Ayrıca Quaresma'dan indirim talep edip duruyorlar, aynı talebi Fernandes ve Almeida'ya yaptılar, onlar farklı bir cevap mı verdi?

Hayir... O zaman Quaresma'ya yapılan uygulama onlara neden yapılmıyor? Nedir Quaresma'nın suçu? Bugün bakıyoruz oynamayan Holosko'ya indirim yaptırdık diye seviniyorlar, ama kimse 1 milyon Euro'dan sözleşmesinin kaç yıl uzatıldığını konuşmuyor.

O Holosko takıma bile giremiyor, bugün Holosko'ya 1 milyon Euro verecek Avrupa kulübü olduğuna inanmıyorum. Quaresma'ya da aynı teklifi yapsanız, sözleşmesini 3 sene uzatıp indirim talep etseniz eminim o da hemen imzalar.

Tekrar ediyorum yönetim Quaresma konusunda hatalı davranıyor, bence acil olarak bu konuyu yeniden değerlendirmeliler. Evet takıma gençleri kazandırmak çok önemli, ancak bir sezon içinde hiçbir takımdan 4-5 tane genç yıldız çıkartamazsınız, gençler ve tecrübelileri kaynaştırmanız lazım. Son maçtada görüldü gol Fernandes ve Almeida'nın şahsi becerisinden geldi. Quaresma tarzı oyuncular bir harekette maçın skorunu çevirebilirler. Besiktaş çok büyük bir takım, ben Samet hocayı tanımıyorum, eğer gerçekten büyük takımın büyük hocası ise bu tarz kaprisli veya sorunlu oyuncuları takıma kazandırmayı bilmeli. Bugün dünya futboluna baktığınızda yıldız olmuş sorunsuz bir oyuncu bulamazsınız" dedi.
 
(Haber 1903)