Nuri Şahin kararını verdi

Borussia Dortmund'da kiralık olarak forma giyen ve sözleşmesi Real Madrid'de bulunan milli futbolcu Nuri Şahin, geleceği için kararını verdi.

Nuri Şahin kararını verdi
04 Ağustos 2013 Pazar 13:00 tarihinde eklendi.
Alman ve İspanyol basınında Real Sociedad'a gideceği yazılan Nuri'nin menajeri Reza Fazeli, önemli açıklamalar yaptı. Galatasaray'la da adı anılan Nuri Şahin için konuşan Fazeli, Nuri'nin geleceğini anlattı.
 
Nuri Şahin'in her zaman Borussia Dortmund takımı ve taraftarları için önemli bir yerde olduğunu ifade eden Fazeli şunları söyledi: "Nuri buradan ayrılırken de üzüntülü ama takımına ekonomik açıdan yararlı olduğu için mutluydu. Real Madrid'de oldukça şanssız günler yaşadı. Sakatlıklar yakasını bırakmadı. Sonunda geçen sezonun devre arasında Almanya'ya döndü.
 
Ama bu dönüş bir başarısızlık değil yeniden kendini kanıtlama ve Dortmund taraftarıyla buluşma oldu. Söylendiği gibi ne İspanya'ya ne de Türkiye'ye gitmeyecek. Sezon sonuna kadar Dortmund'da kalacak ve eski başarısını yeniden yakalayacak. Nuri, Almanya'da ve Borussia Dortmund'da oynamaktan çok mutlu."
 
(Eurosport)