Nuri'ye kebablı beste

Premier Lig’de dökülen Kızıllar, Lig Kupası’nda Nuri’nin iki golüyle gülerken milli oyuncu, “Benim için özel bir akşamdı. Taraftarımızın olduğu taraftaki kaleye gol atmak harika” dedi

Nuriye kebablı beste
28 Eylül 2012 Cuma 09:53 tarihinde eklendi, 1.005 kez okundu.

Liverpool, Lig Kupası’ndaki performansının ardından Nuri Şahin’i konuşuyor. Lig Kupası’nda deplasmanda W.Bromwich Albion karşısına çıkan Kızıllar, milli oyuncumuzun bulduğu 2 golle sahadan galibiyetle ayrılıp turu 2-1’le geçerken Şahin de taraftarın kalbini fethetti.

 
 
Geçen sezon R.Madrid’e transfer olan ancak sakatlıklar yüzünden bir türlü form tutamayan 24 yaşındaki oyuncu bu sezon ise 1 yıl için Liverpool’a transfer olup yeniden form tutma planları yapmıştı. İngiliz ekibinin taraftarları internet sitelerinde Nuri Şahin’i göklere çıkarırken zayıflayan kadroda kaptan S.Gerard’ın ardından en önemli ismin Nuri olduğunu iddia edip oyuncu için de yeni bir tezahürat ortaya çıkardılar.
 
KEBAP BESTESİ!
“Nuri Şahin is from Turkey, Nuri Şahin is a red, Nuri Şahin makes a boss kebap and wraps it in pitta bread (Nuri Şahin Türkiye’den, Nuri Şahin bir Kızıl, Nuri Şahin özel bir kebap yapmış onu pide içine sarmış)” tezahüratı taraftarlar arasında yayılırken oyuncumuz da dün kulübün resmi sitesine konuştu.
 
W.Bromwich karşısında çok özel bir akşam yaşadığını belirten Şahin, “Liverpool adına ilk gollerimi atmam dün akşamı benim için özel ve gurur duyacağım bir hale getirdi.  
 
AYRICA genç oyuncuların şans verildiğinde neler yapabileceklerini gösterdikleri için mutluyum. Galibiyet golünü taraftarlarımızın bulunduğu taraftaki kaleye atmak da harika bir duyguydu. Maç öncesi teknik direktörümüz Brendan Rodgers benden ceza sahası dışından şut çekmemi istemişti.
 
İLK golde müsaittim ve şutu çektim. Riskli bir vuruşta topun kaleye girdiğini görmek beni mutlu etti” ifadelerini kullandı.