Nuri'ye kucak açtılar

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un dportif direktörü, Nuri Şahin'İn geri dönmeyi istemesi halinde takımda her zaman yernini hazır olduğını belirtti.

Nuriye kucak açtılar
02 Ocak 2013 Çarşamba 11:42 tarihinde eklendi.

 

Borrusia Dortmund, Real Madrid'den İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'a kiralık olarak giden Nuri Şahin'e kucak açtı.
 
Alman Bild gazetesine demeç veren Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, Nuri Şahin'i takip etriklerinin altını çizerek; Nuri bizim için yabancı değil. Eğer tekrar Dortmund'da oynamak istediğini söylerse, o zaman gerekeni yaparız. Ancak şu anda bu konu ile ilgili somut bir gelişme yok" diye konuştu.
 
Takımın genç hücumcularından Mario Götze'nin geleceği hakkında da konuşan Zorc; "Mario Götze ile sözleşmemiz devam ediyor. O da burada olmaktan son derece mutlu olduğunu söylüyor. Kulüpten yakın zaman içinde ayrılacağını sanmıyorum. Henüz çok genç ve çok kalitel bif futbolcu" dedi.
 
Alman yönetici, Manchester United'a transfer olacağı iddiaları dolaşam Polonyalı golcü Robert Lewandowski'nin ise, satılık olmadığını ve takımda kalmaya devam edeceğini belirtti.
Polonyalı futbolcunun Dortmund ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor

sporx