Nuri'ye Milan kancası

Ara transferde hareketli günler geçirmesi beklenen Milan'ın transfer listesinde Liverpool'da gözden düşen Nuri Şahin de yer alıyor.

Nuriye Milan kancası
09 Ocak 2013 Çarşamba 11:07 tarihinde eklendi.

 

 
Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve Serie A'da geride kalan 19 haftada lider Juventus'un 14 puan gerisine düşen Milan, ara transfer dönemine oldukça hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Kabarık bir transfer listesine sahip olan İtalyan devi, Nuri Şahin ile de ilgileniyor.
 
Goal.com'un edindiği bilgiye göre Pato'yu elden çıkartan Milan'ın öncelikli hedefi, Roma'nın gelecek vadeden golcüsü Mattia Destro'yu kadrosuna katmak olacak.
 
Orta saha için de takviye yapmayı düşünen İtalyan ekibin listesinde Colon forması giyen Arjantinli Lucas Mugni'nin yanı sıra Real Madrid'den kiralık olarak gittiği Liverpool'da da beklentileri karşılayamayan Nuri Şahin yer alıyor.
 
Milan'ın savunma hattı için düşündüğü isim ise Torino forması giyen Angelo Ogbonna, Asbaşkan Adriano Gallini bu transferle bizaat kendisi ilgilenecek.
 
Berlusconi'nin ısrarla takımda görmek istediği Mario Balotelli'yi transfer edememesi durumunda ise Didier Drogba için girişimlerde bulunması bekleniyor.
 
(Goal.com)