O aşk pahalıya patladı!

Fatih Terim’in moda blogger’ı kızı Buse Terim’le yaşadığı 10 günlük aşk macerası, Best Model of Turkey birincisi Berk Atan’ın başına iş açtı!

O aşk pahalıya patladı!
03 Aralık 2012 Pazartesi 13:07 tarihinde eklendi.

Berk Atan’ın modellik kariyerinin henüz çok başında aşk haberleriyle gündeme gelmesi, Best Model yarışmasının organizatörü Erkan Özerman’ı kızdırdı. Genç model, Özerman’dan uyarı aldı.

 
Best Model krizi
 
8 Aralık’ta düzenlenecek Best Model of the World (Dünyanın En İyi Modeli) yarışması için geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısına katılan Berk Atan, Erkan Özerman’ın uyarılara rağmen bir kez daha ilişkisi hakkında açıklamalar yapınca kriz çıktı, ikili arasındaki ipler iyice gerildi. Toplantının ardından Özerman’la tartışma yaşayan Atan’ın bu nedenle Best Model of the World’e katılamayabileceği konuşuluyor.
 
Buse ne dediyse doğrudur
 
Berk Atan’a basın toplantısında Buse Terim’in Twitter’a yazdığı “Birbirimizi tanımaya çalışıyorduk. Süreç, aramızda bir ilişkiye dönüşemeden sonlandı” satırları hakkında soru soruldu. Atan, şöyle konuştu: “Buse’nin Twitter hesabında yaptığı açıklamaların arkasındayım, tamamen gerçekleri yansıtıyor. O ne demişse doğrudur, ilişkimiz tanışma aşamasında bitti.”