O başkomiser yaralandı!

Milas'ta Taksim Gezi Parkı protestosuna destek yürüyüşünden engelli bir eylemciye yardım ederken görüntülenen Çevik Kuvvet’te görevli Başkomiser Arkadi Safa Nar'ın, aynı gün Bodrum’daki eylemde atılan bir saksıyla yaralandığı ortaya çıktı.

O başkomiser yaralandı!
04 Haziran 2013 Salı 17:13 tarihinde eklendi, 2.113 kez okundu.
Muğla’nın Milas ile Bodrum İlçeleri’nde aynı gün bir kaç saat arayla düzenlenen Taksim Gezi Parkı prostestolarına destek eyleminde objektiflere takılan karelerden biri güzelliği diğeri ise ayıbı ortaya koydu.

Geçen Cumartesi günü Atatş rk Meydanı’nda toplanan yaklaşık 8 bin kişi Taksim Gezi Parkı’ndaki eylemlere destek için Ak Parti Milas İlçe Teşkilatı’na yürümek istedi. Polis yolları kapatıp, grubun parti binasına ulaşmasını önledi. Polisin ikazı üzerine grup tekrar meydana döndü. Pek çok yerdeki yürüyüş ve eylemlerde göstericilere cop ve biber gazıyla müdahalede bulunulurken, Milas’ta polis sağduyulu davranıp, gerginği önledi. Eylemde, takviye kuvvet olarak Milas’a gelen Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği’nde görevli Başkomiser Arkadi Safa Nar, elinde, “Bize her yer Taksim, her yer direniş” yazılı döviz bulunan engelli eylemci genç kızın tekerlekli sandalyesini taşıyarak merdivenlerden inmesine yardımcı olarak objektiflere takıldı.
 
Buradaki yürüyüşün Başkomiser Nar ve beraberindeki Çevik Kuvvet ekibi, bir kaç saat sona gerginliğin artması üzerine bu defa Bodrum’daki eyleme yönlendirildi. Burada, polis ve göstericiler arasında sabaha kadar süren olaylar yaşandı. Olaylar sırasında, evlerden birinden atılan saksı, Milas’ta engelli eylemci kıza yardımcı olan Başkomiser Nar’ın baş ve koluna isabet etti. Kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesi’nde Nar’ın koluna 7 dikiş atılırken, başının çeşitli bölgelerindeki yaralar için ise küçük çaplı müdahalelerde bulunuldu.

DHA