O da Fransa'yı terk ediyor

İtalya’nın ünlü sinema yıldızı Monica Bellucci, Paris’i terk ederek başka bir ülkeye yerleşeceklerini açıkladı

O da Fransayı terk ediyor
23 Ocak 2013 Çarşamba 12:04 tarihinde eklendi, 1.207 kez okundu.

 

İtalya’nın ünlü sinema yıldızı Monica Bellucci ve Fransız aktör eşi Vincent Cassel “Vogue Brasil” dergisine halen yaşadıkları Paris’i terk ederek Rio de Janeiro’ya taşınacaklarını ve çocukları büyüyene kadar burada kalacaklarını söyledi.
 
Bu açıklama Fransa ve İtalya’da “Vergiden kaçış” olarak yorumlandı.
 
Monica Bellucci ilk kez 18 yaşında Brezilya’ya gittiğini ve hayran kaldığını hatırlatarak “Kızım Deva iyi Portekizce biliyor. Zaten birazda onun için Rio’yu seçtik. Ama ben sık sık işim gereği Avrupa’ya döneceğim. Kocamla yaşlılığımızı ise çok sevdiğimiz Roma’da geçirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
 
Gerard Depardieu’nün Cumhurbaşkanı Hollande’ın yeni yüklü vergi yasa tasarısını açıklamasından sonra Rusya Federasyonu pasaportu almasının ardından eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin Londra’ya gitme istemi sonrası Monica Bellucci ve eşi Vincent Cassel’in bu kararı İtalya’da da ses getirdi.
 
SARKOZY DE TERK EDECEK İDDİASI
 
Eski Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin beş yıl yönettiği Fransa'yı terk ederek Londra'ya yerleşeceği iddiaları da gündemdeki yerini koruyor. 800 milyon sterlinlik sermaye ile ülkeden ayrılacağı söylenen Sarkozy’nin müşaviri Alain Minc, Le Figaro gazetesine açıklama yaparak Sarkozy’nin ülkeyi terk etmeyi düşündüğünü sanmadığını, bu iddianın absürd olduğunu açıkladı.