O futbolcu Tuncay Şanlı!

Bursaspor'da sigara olayının kahramanları Hikmet Karaman'ın ‘Soyunma odasında sigara içildi’ sözleri bomba etkisi yarattı.

O futbolcu Tuncay Şanlı!
14 Ağustos 2013 Çarşamba 15:34 tarihinde eklendi.
Vojvodina maçı öncesi yaşanan olayın kahramanlarının Ayhan Barışıcı ve Tuncay Şanlı olduğu anlaşıldı.
 
Bursaspor'la yolları ayrıldıktan sonra önceki gece Bursa'da yayın yapan AS TV'de yayınlanan Markaj programına telefon bağlantısıyla katılan ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman'ın “Vojvodina maçı öncesi soyunma odasında üst düzey bir kulüp personeliyle Bursasporlu bir futbolcu sigara içiyorlardı” şeklindeki sözleri ülke futbolunun da gündemine bomba gibi düştü. Gün boyu Atatürk Stadı'ndaki skandala imza atan kişilerin kim oluğu kamuoyunda tartışıldı.
 
YÖNETİM NE YAPACAK?
 
Dün Gazetevatan.com Spor Servisi'nin de “Sigara içen futbolcu Tuncay mı?” sorusuyla gündeme getirdiği olayın ardından Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin yaptığı araştırmalardan sonra Hikmet Karaman'ın bahsettiği sigara içen kişilerin Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı ve futbolculardan Tuncay Şanlı olduğu anlaşıldı. 
 
Yeşil Beyazlı taraftarlar gün boyu sosyal medya aracılığıyla Bursaspor yönetiminden Hikmet Karaman'ın sözleriyle ilgili bir yaptırım ve açıklama beklediklerini iletti. Yönetimin bundan sonra nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.